Што е најдоброто / најлошото што може да ви се случи токму сега?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Замислете си што сакате во моментов да ви се случи, а што нејќете!

Еве мене најдоброте шо може да ми се случи е да најдам некој шо не го мрзи да излезе, а најлошото е маичката со која сакам да излезам да ми е ставена во машина за перење!

Најдоброто ... да ми се јави еднааа личност, а најлошото па ... пак да ми се расипат плановите за вечер :)

najdobroto sto bi mozelo da mi se desi e da mi se poprai se u zivotov,a najlosoto sega se deshava!

najdobeo so moze da mi se desi e da fatam kladilnica(u momentov) a najloso...zarem ima poloso od sega

нааааајдоброто-да дошол од одмор и да искочи...најлошото...хммм...ма нема најлошо...све е закон :D

paaa najdobroto bibe da mi rece aj na kafe,a najloshoto valjda da mi se srushi plafonot vrz glava :)

Najdobroto - on da se smeni malce i da ne se diga tolku, najlosoto - da dojde 1 Septemvri....

најдобро во моментот македонија да даде гол:je: , најлошо да прими.:nesum:

najdobroto-da se vrati drugar mi:) i da ispadnat nekoi planovi po doma kako so treba Najloso-da nastinam a ke nastinam osekam gadno ke se obolam

Najdobro-da se vidam so najdobriot drugar odma
Najloso-da se ispokaram so tatko mi

Сега најдобро .. да ми се убрза конекцијава тродупло ... а најлошо да снемам интернет :pos:

Најдоброто во моментов е да се најде некој паметен и да ми купи цигари,најлошото да заврне!

Најлошото што може да ми се случи е да ми се расипат некои планови и да ја изгубам контролата, најдоброто што може да ми се случи е да видам една личност која ја немам видено скоро 3 месеци и премногу ми недостига.

dobro da mi se ubrza konekciata loso da fatam virus uste poloso da snema internet i da odam da se karam so pede*ite ot MT

Најдоброто- да дојде другарот што ми вети дека ќе дојде. Најлошото- да снемам цигари:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom