Најдоброто е да прочитам сега на интернет дека Бијело Дугме ќе направат концерт во Македонија(дај боже), а најлошото е да удрит гром во куќава каде што живеам(недај боже).
најдобро е да ми каже дека не го мислел тоа што го кажал;да ми кажат дека утре не идеме у школо
а најлошо е да ми снема топла вода додека сум со шампон на глава:nesvest:
da dojde vujce od amerika i da mi pusti edna zelenka,poso sum najsvorc u zivotot, znaci parite za knigi so mi gi dadoa gi potrosiv i sea nemam za knigi zamislete.......
Најдобро - да дое тато и да ми рече: Кате уживај, спи си утре не мора да оиш на школо имаш "денови од одморот" на моја сметка :pos2: хехе ама нема шанси, така да....едно гушкање ќе сврши работа
Најлошо - да ме фати депресија уше сеа, а не ни почнало зимото ти ибам метеоропатот шо сум мх!
Najdobro: da nema zima, onoj idioton da ne krsi lejkata japonija ili kade i da bese, i da se nacrta kraj mene
Naloso: da fati teska zima i da ne go vidam idiotot pred da ja krsi lejkata japonija ili kade i da bese
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.