Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување

Што би смениле/додале на вашиот компјутер?

• Вкупно гласачи
    137
Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Локација
Delft
Еве зашто претходната тема не ми испадна како што треба и некои не сватија на што мислев, еве нова тема каде што ќе пишуваме што би смениле на вашиот компјутер и зошто

Еве јас прв. На мојот компјутер би ја сменил старата графичка 9800PRO. Ако зимам сега би земал 7600 или x1900GTO, но бидејки со Vista ќе излезе и DX10 кој нема да биде назадно компатибилен со DX9 И другите највероватно ќе чекам на пазарот да излезат DX10 картички

Браво Круша тоБ тема....:)
Јас би мењал процесор (Целерон 2.4 GHz) во П4 3 гига со ХТ технологија...Исто така би го продал стариов рам (2 x 256MB dual channel) во 2 x 512 MB dual channel.

Шо знам, одлична кофигурација имам сеа за сеа, може графичка да сменам ама не сум премногу по играње.
Би сакал само да додадам, тв картица и тоа.

bi go smenil glusecot za nekoj laserski staorec :)

ja bi go smenila dzekot za USB poso mi se rasipa od mnogu stavanje,vadenje:)

eci^^^ напиша:
ja bi go smenila dzekot za USB poso mi se rasipa od mnogu stavanje,vadenje:)
На плочата или на некој усб стик. Како и да е тоа се прави. Јас контактите на стариот усб стик ги имам сто пати прелемувано, зашто со тек на време се разлабуваат

би го сменил цел компјутер.
RAM - 266 или толку брзина
HDD - ATA 100 standard
Intel Celeron 2.0 GHz
USB 1.1 портови...
тоа ми е конфигурацијата засега и воопшто не сум задоволен од неа.

Ke go smenam vo Juni od maticna do monitor pa ke vi pisam

Bi smenil se zasto momentalno imam skapanica.A ke stavam 3Ghz procesor,1Gb RAM.160GB memorija itn.

Би му додала минимум уште 256 RAM, во скоро време планирам тоа да го сторам.

graficka zasto imam geforce4 4200 titanium i ne mi gi puka nesto naj naj igrIVE onaka na mAx

Mene mi e ok kompjuterot, ali mi zafrkava internetot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom