Што би си купиле од Валијант?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би си земала:

Бр. 280 >НОВО<
РАМБО
Реалистичен силиконски вибратор со извонредна издржливост која одговара на вистински РАМБО!
Должина: 21 см
Обем: 4,5 см
Цена: 5000 денари

Или:

Бр. 144
СЕКСИ МОНАХ
Кога ќе го стиснете за главата испод мантијата рипа изненадување!
Цена: 250 денари

Секако, и ова би можело:

Бр. 176
ПЕНИС НАОЧАРИ
Добра маска за сите кои имаат ружен нос.
Цена: 250 денари

Побогу! :pop:

а има некој нешто купено од валијатн, знам дека темава е фашата фантазија - што би сте си купиле, а дали некој од вас ја остварил?

Ја земав едно дилдо (црн кур со камшик), го запакував и го дадов поклон на свадба.
Баш ми беше сеир кога испоотвараа пред баби и дедовци поклоните и кога им се појави дилдото, очи им испоистекоа, хехехех!

прочитај го мојот предходен пост на темава :wink: :)

Нова Играчка за нас мажи

PinkLadyFleshlight.jpg

Флеш лајт Fleshlight

Ова што е горе наведено се става во аналниот отвор или сепак јас мислам дека е премногу за една детска играчка може да се повредат децава,тоа е многу опасно.За мене би си купил една танга и би ја закачил на автобуска за да ме расони кога ќе одам сабајле накај школо.:toe:

Искрено ништо. Немам потреба од никакви помагала надразнувачи, лубриканти, помагачи за ерекција и издржливост, само чиста дива природа.

Камшик!!

не, нишо...ок, евентуално лисици

osven prstenot nemam nishto kupeno, ama imashe edna cura shto se seksavme redovno, i zamisli eden den u sred seksanje stanuva malata i od plakar mi izvadi kamshik !!! jas so ustata do zemja !!! zema ednash dva pati so nego mene adrenalin krevanje sum ja "isperdashil" do koske :)
malce of topik ama aj :)

Лисици и камшик.

Оф:
Имам користено од оние дурекс прстенине, еднаш и никогаш повеќе. Потребни ми беа 30 секунди од кога ќе го пуштам тоа вибраторчето, и малиов си заспиваше ко бајче. Ко в штекер да ми е пикнат се чуствував... :toe:

Лисиците гледам ви се возбудлива ствар, но зголемувањето на возбудата со привидно доведување на партнерот во подредена положба, за мене, е ФЕТИШ!

Кој, аман, кој нормален, има потреба од пластикарии, од типот на вибратори и вештачки вагини...???

Камшици? :tv: Да не имаат и некоја вештачка кубура, за од лошо...?

Од Валијант, ако не дај боже некогаш ми затреба, би си купил некои препаратчиња за појака ерекција. Засега, во кошницата ставам само лубрикант :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom