Што би направиле за да ви се врати партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Таму кај што плукам , не лизам 2пати, без разлика на љубовта, чим еднаш прекинала, и се тоа убаво завршило, што и да се случува после е самоизмачување и страдање

TOTALNO SE SOGLASUVAM !!!

ако го сакам и ако знам дека и он ме сака и поради мене сме се скарале се бо сторила, ама ако не е така не молам...
Да ако е поради мене ок би направил све што е во граници на нормала па и малце повеќе а иначе не планирам да сечам вени и сл....
Бар до сеа така можда ќе го сменам милењето не викам не

Што НЕ сум направила е прашањето.
Од цмиздрење, до молење, до лигавење...до пораки, до повици... До формирање блогови со изнапишани реферати и депре песни (балади).
Си ја признавам грешката, ако јас сум виновна. Ако ми значи ќе направам се за да го вратам.

Pa ako toj partner navistina mnogu mi znaci nema da dozvolam nesto da napravam za da go izgubam..e sega ako dojde do toa ke zaboravam na svojata gordost i bi pravela se za da dojdam do nego povtorno :pipi:

Ако сум јас виновна ќе застанам пред него и ќе се извинам, ќе објаснам што и како било ( најпрво ако се тоа вреди т.е ако имам доволно згрешено ) , ако ме сослуша и ако го прифати извинувањето арно ако не ќе терам даље и максимално ќе се обидувам да го заборавам сето тоа.

Освен ако некого свесно не сум го повредила па да се обидам да се извинам не гледам ама баш никаква логика некого да враќам во својот живот.Сме се разминале,не сме биле еден за друг и тоа е тоа.

Јас ништо не би направил да вратам некоја што не сака да биде со мене.
Но многу би направил за да биде моја, и да ја задржам.

Јас ништо не би направил да вратам некоја што не сака да биде со мене.
Но многу би направил за да биде моја, и да ја задржам.
Најтешко е да задржиш некој покрај себе, одколку да го добиеш или вратиш.

најмногу шо имам е му се имам јавено после кавга која ни беше пресудна и не требаше да му се јавувам тој беше крив , тој ми мавна корпа , да си кажам искрено не ме сакаше и само ми рече кој е на телефон , јас тебе не те познавам ,:гомце: :notworthy:...појче не сум се понижила од то во животоф и нема ни да бидам после тој шамар шо ми го плесна....за ум

Ако сум крива би побарала да направиме нормален муабет, ако може да се реши.
А ако он е крив нема што да го барам јас, нека се јави он да се извини. Не трчам по никого, си имам своја гордост и самопочит. Но знам да признаам ако грешам....

Би признал грешка, доколку сум ја направил.
Повеќе од тоа е веќе изнудување врска од друг, останување на сила. Бар така ми изгледа.
Помалку од тоа, само покажува дека не сум бил ионака среќен со партнерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom