Што би направиле за да ви се врати партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
за шо да се трудам да го вратам тоа шо било и поминало а минатото не се враќа назад...одам напред во иднината не се замарам со тоа шо поминало...како викаат..бившиот секогаш ќе биде бивш

Ако ми е битна тогаш нема што да се глупирам и да правам работи со која би ја изгубил.

Ништо. Секоја бивша од минатото останува во минатото.

Ако сум јас крив, ќе ја седнам, и машки ќе и објаснам што било, како било и зошто било, и ќе бидам максимално искрен. И после ќе оставам самата да си реши.Ако можи да премини преку нештото арно, ако не, то е, јбг.
Ако е таа крива, нормално дека таа треба да направи да и се вратам, Е сеа, во зависност од грешката што ја направила, ако можам да преминам преку нештото, и ако не ми пречи во иднина тоа, ќе се смирам. А ако знам дека цел живот ќе ме гони (како изневерување на пример) колку и да ја сакам, па ако сака и од највисоката зграда да се фрли, не попуштам:toe:

ако знам дека ме сака, тогаш би направил се` што мислам дека можам за да дојдам до неа и да ја вратам...а ако не ме сака, тогаш нема што многу да се направи.

Bi stisnala zabi i bi zaboravila na se, ne bi mi bilo gajle sto mislat drugite okolu toa :/

ако го сакам и ако знам дека и он ме сака и поради мене сме се скарале се бо сторила, ама ако не е така не молам...

Па еден разговор даке што би ги воочиле грешките и истите нема да се повторат.Малце напор ќе вложам.Ако гледам дека се исплати ќе терам понатака,а ако не ништо.

Ништо нема да направам. Ако бил толку паметен типот да ме остави за друга или му здосадило да биде со мене, може слободно што сака да прави. Ни сум молела ниту пак ќе молам некој да биде со мене. Ако ме сака сам ќе си дојде ако не има и др машки :)

НИШТО... Let Bye-Gones be Bye-Gones :toe:

Ке се врати после со афтобусот во 5.....

а јас ке ја пречекам на автобуска:back:

Таму кај што плукам , не лизам 2пати, без разлика на љубовта, чим еднаш прекинала, и се тоа убаво завршило, што и да се случува после е самоизмачување и страдање:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom