burn84
Говорете Македонски
Ако веќе сум дал причина да замине-тогаш проблемот е можеби во мене и би било глупо да ја барам назад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако веќе сум дал причина да замине-тогаш проблемот е можеби во мене и би било глупо да ја барам назад.
Ti veruvame! Bash sega cel forum diskutirashe dali moni_boki go saka toj ili ne.. ti veruvame ozbilno!pa vaka... jas ednas go izgubiv najsakanata licnost pa so toa storiv se sto mozev.priznavam jas bev kriva.Pa zatoa mu se javiv 1 jas i go pokaniv na kafe vo edno kafule taka sednavme zaedno i mu se izviniv i mu rekov deka jas navistina go sakam i deka drugo momce nema da poglednam.taka jas i toj se uste sme zaedno eve do denes 9 meseca i 14 dena.NAVISTINA GO SAKAM VERUVAJTE MI
ova go imam slusnato od mnogu maskiNikogash nema da i dadam do znaenje deka premnogu mi treba ili neshto (duri i da e taka). Pravila.
морам да си признаам но во принцип сум голем папучар, има трчано дури и за типки што не ми значеле многу па дури и кога сум знаел дека нема шанси да ми се вратат по ниедна цена... Таков тип сум што немам искуство за разделби.
Еве последнава ми значи и тоа многу иако веке 2-3 месеци сум сигурен дека можам да најдам и подобра од неа, едноставно нешто ме тера по неа да трчам сеуште... И навистина незнам што сеуште не сум направил само за да ми се врати... ми преостана да се откажам од неа и да и недостигам или да си го одземам животот и да и недостигам...![]()