Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
Би и се јавил, би ја прашал да одиме на нашето омилено место и да уживаме во последните моменти. :pipi:

Би отишла до кај него , и тоа би било нашето последно најубаво.И нема да ми биде гајле за ништо!!!:smir:

Ќе играм лото :)

Ќе го поминам времето со луѓето кои ми се најмили. Би направила работи кои отсекогаш сум сакала да ги направам, само сум немала смелост. Постои и опција да се убијам денес, за да не го дочекам утрето, и да не изумрам заедно со останатите. :smir:

Би ги направила нештата што од секогаш сум сакала да ги направам а не сум имала шанса и би била со моите најблиски и најсакан луѓе!Би му се јавила и ќе му речам да дојде одма кај мене за да го видам за последен пат!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::zid:
О луѓе зашто вакви језиви теми,само што не заплакав!!!:tapp::tapp::tapp:

ќе зеам два дијазепами и ќе си легнам да спијам:pipi: па шо сака нека е:)

Pa vaka ako recat deka e kraj na svetov idam vadam noz od fioka ja koljam sestra mi takov so krv iskacam so najdam po put fakjam da tepam so ke najdam idam kaj nastavnickata po matematika zimam eden cilindar i go pukam u gz i ja prasuvam da mi izmeri kolkava plostina kje i ima shupakot fakjam i nejze ja koljam idam pak tepam so kje najdam zimam mara , cocain i trista cuda pogotovo speed da vidam kakvo e custvoto se kacuvam vo avion i ripam bez padobran.......toa mi e edna opcija.

a vtorata opcija mi e da go pominam cel den so devojkata vodejki ljubov i malce da bidam so familijata( osven sestra mi )

Да бе така се потресов еднаш кога рекоа дека е крај на светот [лани на 10 септември ми се чини беше] и јас цела успаничена на сите им кажав и почнаа да ми се смеат.

Али ај еве да речеме дека стварно е крај, би се испеглала за последен пат, би ги дала сите чипови на покер, би си ги исчистила старките:pos2:... Значи една четвртина од денот со такви глупости што многу ми значат. После друга четвртина би се збогивала со другарките, трета со семејството и четврта со... се знае со кој ај :pipi:

кој крај бе...куферите и Германија

му се јавувам на чак норис и ке ми се жалам... и он ке рече нема крај на светот и нема да има крај на светот... и крај..

Pa vaka ako recat deka e kraj na svetov idam vadam noz od fioka ja koljam sestra mi takov so krv iskacam so najdam po put fakjam da tepam so ke najdam idam kaj nastavnickata po matematika zimam eden cilindar i go pukam u gz i ja prasuvam da mi izmeri kolkava plostina kje i ima shupakot fakjam i nejze ja koljam idam pak tepam so kje najdam zimam mara , cocain i trista cuda pogotovo speed da vidam kakvo e custvoto se kacuvam vo avion i ripam bez padobran.......toa mi e edna opcija.

a vtorata opcija mi e da go pominam cel den so devojkata vodejki ljubov i malce da bidam so familijata( osven sestra mi )

Тебе да не ти треба стручна помош ?

Ќе се шетам низ град и ке и викам на сиде дека утре ке и биде најдобриот ден од нивниот живот. Мала шала. :vozbud:

би го бацила оној кој намнгу сакав да го бцам без разлика на се а за нешто поеќе..... хммм зависи од моментоот и адреналиниот!

Ke ukradam frizider sladoled i ke jadam do krajot na zivotot...bukvalno :pos2::pos2::pos2:

сите мали работи кои сум се воздржувала да ги направам поради одредена причина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom