па мислам дека би направила се што ке ми падне на памет.прво би прислушкувала некои личности.би му влегла дома на бившиот.и незнам сеа али да сум невидлива тогаш би ми текнело многу повеќе работи од сега.неможам да се сетам.
За бившиот да и јас би му влегла дома а друго шо би направила... па би направила се она шо сакам да го направам а немам храброст поради вакви или онакви причини.
Оооо кај сите шо ги знам би одела дома, да видам што прават кога се сами. Леле колку би било забавно ако некој пее и игра:pos2: САМ (не дека јас така не прам)
Аууууу ... мојата најомилена тема...
Па би направила многу работи... нешто скандалозно... нешто што ќе се памти за цел живот....нешто за што ќе пишуваат СИТЕ ВЕСНИЦИ...
на пр. би одела по улица така невидлива... и би го плашела СЕКОЈ ШТО ЌЕ ПОМИНЕ, би ги кршела сите стакла... би ги дупнала сите гуми на коли (не сите... него сите кои ќе ми дојдат при рака), после би ги запалила сите средни и основни школа шо ќе ми дојдат при рака.... и тие шо ќе снимаат вести у живо ќе ги плашам ќе им мрдам предмети... сите да гледаат...
сите ќе ги плашам... сегде ќе се потпишувам како Петок 13...
и ете ќе се создаде уше една урбана легенда...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.