Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

Paa prvo sto mi teknuva vo momentov ke se svercam do Grcija i ke probam da ja smestam vo ludnica dora bakojani ako ne uspeam vo toa bi ja zaklucil vo podrum dur traat pregovorite za imevo:) Ima miljarda raboti sto bi napravil ama ova sega mi dojde kako primarno :)

Колку идеи имам сега.

2 клучни моменти.
- Шлепање во авион до Букурешт
- Мистериозна смрт на многу политичари

Ке одам таму дека шо ке држат говор караманлис и бакојани,и само шо ке изустат нешто,им го турам у уста
и на крај од говорот...ке ги испрскам и двајцата:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ке им отидам дома на професорите од школо да ги исплашам малку:pos:за да не се занесуваат многу

Ќе одам прво и ке ја гледам кај шо спие, па утрината ќе ја погалам за косичка за да ја разбудам (секако, нема да знае дека сум јас), и ќе и ја видам нејзината насмеана фацичка кога се буди. И после, ќе одам сегде кај шо ќе оди таа, и ќе и го чувам грбот, и ќе и шепотам дека ја сакам...

bi napravila mnogu raboti , prvo ke si napraam spisok da ne zaboravam nesto i posle ke si trgnam na rabota...:pos2:

Па многу работи бар ке откријам некој нејасни ситуации
па после идме до банка да подигнам малце кеш
а остатокот од времето ќе се глеам у огледало:pos2::pos2::pos2:

Ќе наминам во неколку банки најверојатно и на некои луѓе ќе им дојде по некој шамар од ведро небо:zlo:

Prvo ke ukradam edna "pristojna" suma pari, koja ke mi bide dovolna da ziveam cel zivot kako sto sakam, posle ke vidam koj od drustvoto sto zbori za mene.

Да би била невидлива најверојатно би сакала да ѕирнам насекаде по малку:kesa: ама некои работи подобро да не се знаат така да убаво ми е и вака видлива :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom