Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

Би открил многу,многу работи...

Би си земал се што ми треба...

Би ги плашел,оние познати фурачи(фраери)...и што ли уште не...

Прво ќе ограбам некоја банка.
Второ ќе ги украдам сите работи што можам од продавниците што ми се свиѓаат(ова ако имам време, ако немам, имам пари така да... здравје)
Трето ќе влезам у нечии домови, ќе откривам разни тајни...
Четврто ќе го запалам моето школо
И петто ќе станам пак видлив :(

Аху-ху-ху. :pos:

Ќе одам по продавници и ќе кренам се шо ми се бендисва, а за то нема да ми требат пари детвеј. :pos: :pos:

А од друга страна пак, со задоволство ќе ја искористам можноста да откријам некои непознати работи. Њех,њех,њех. :pletalka:

и јас би го направила истото во врска со продавниците:smir:
и би заминала да го видам моето сакано бебенце,без разлика колку долго само да го видам...

Pa mnogu raboti
Prvo molotov na sobranie da izgori do temel
Pa do vlada istoto
Pa posle idam do banka, ja ograbuvam,
Pa ke naminam do kaj devojceto moe ke ja plasam malku pa ke i kazam sto e rabotata :)
Pa na brat mi ke mu stavam tarantula vo krevet:)
Pa posle.. Ne mi teknuva sea
Ima mnogu :)

Би отишол у парламент и би ги убил сите, продолжува со претседателот и со сите партии бизнисмени и цела елита.
Идам по банки и менувачници крадам се живо додека не соберам едно 10 милиони евра.

За на крај идам кај цурата што веќе подолго време ми се врти низ глава и додека спие ќе ја .....

Пфф ни крадам, ни тепам, ни плашам.

Можете само да ме најдете низ разни куќи во купатила.:vozbud:

би отишол во грција и би ги убивал грците
и јас исто ама рво би ограбил све грчки златари и остало...о после со машин ган ке решетам...о ке остава натписи македонија ова она...The death walk...:)

Интересна тема :)

Епа вака ... би ги заебал Интер да изгубат една утакмица, цело време ќе го бутам голманот да не одбрани ниеден удар :pos2:, ќе мавам јаки женски по гз на сред улица, па ај да ги видам шамар да ми плеснат :pos2:, ќе идам да крадам многу ствари шо сакам да ги имам :), и ќе и влезам под туш на една од кај мене :vozbud:

Друго не ми текиња у моментов :pipi:

Ах, има премногу работи кои би ги напраил, не знам од кај да почнам. :toe: :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom