Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако морам да бирам јас мислам дека би го избрала карактерот, затоа што он може да биде манакен ама ако е голем сељак џабе му е. Но сепак да има нешто физичко во него што би го забележала. :)
And this is coming from a girl whose nickname is Cute Girl. :jaj:

Karakter i ubavina,ako mozi.:)
Ne veruvam deka mozam da se zainteresiram za nekoj ako voopsto ne me privlekuva i ne mi e ubav,isto kako sto ne bi ostanala so nekoj,pa makar bil i preubav,ako ima batal karakter.
Dobro e da ima vo optimana doza od dvete.Mozam da zrtvuvam malce ubavina za smetka na karakter,a obratno malku pomalce.A da isklucam bilo sto,ne idi vo predvid.:)

jas bi izbral karakter i ubavina, ima i takvi ama retki se, a ne mora da e bogata ili da ima zavrseno fakultet, toa ne mi e bitno.

more, mene mi e bitno se da ima.
edna kompletna licnost ne ja pravi dobra ni samo ubavinata ni samo karakterot,ubavinata na edna licnost e sklop od site tie pozitivni karakteristiki

karakterot ne se menuva, tuku ne ste psiholozi da procenite licnost, da vidite koj e laze i koj e folirant, a po faca se poznava, no toa ne moze sekoj da go prepoznae.

па мора прво физички да ме привлече,за да го упознаам и да видам што како со карактерот иначе како? не гледам на гравчиња што карактер има типот?
па после ако иде иде ако не...:toe:

Ako mozam so nego da napravam asalen muabet, da se potpram sekogas na nego, ako moze da me nasmee i ako uzivam so nego, togas ne mi e bitno kako izgleda (sekako preporaclivo e da e ubav, ama ne e presudno).

ме нервирате...или или...не ко некој и двете!хммх
јас би одбрал карактер

karakter se razbira! mozebi zatoa povekjeto od bivsite mi se babarogi ama se e ok!:pos2:
a sega mi e usta pomilo zs si najdov ubava zenska so najdobar karakter(dobro sea nes mora da stima malku e tvdoglava i inaetcika) ama proadja:pos2: inaku toa e nasata Pokvarenaaa:smir: ama ne e tolko kolku sto izgleda:wink: Ljubov sto kje pravis:kesa::salut:

карактер нормално али барем малце да личи на чоек :)

Карактер..тоа е внатрешна убавина која не секој може да ја види:pipi:

ubavinja
bolje tortu da gu delu ss drugi, nego gomna da gi edu sam

:pos2::pos2::pos2::pos2:
mala sala
karakter normalno :toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom