Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
uffffff mn tesko prasanje ja poprvo bi izbral devojka koja e vistinska bomba prava smizla i za koja ke nema masko a da ne se zavrti po nea

One-night stand Убајна. Врска може комбинација (постот над мене: Голем к*р нема да се венчам со неа). Брак карактер приоритетно

Голем к*р нема да се венчам со неа :toe:

Epa ubavo e toa so vikas.Ali ne e taka ednostavno dokolku si zaljuben vo takva licnost.Ke pukas od ljubomora...

A inace vistinski sreken e toj koj ke uspee da najde nekoja dinamika pomegu spomnatite dva poima.Na ednoto da se nadovrzuva drugoto...A bi dodall nes vazno deka karakterot tesko no sepak se menuva.Znaci ako se poraboti na nekoa ubava devojka so zaednicki razgovor mozete da najdite kompromis za karakterot

2vo1 e najdobro ali ako go ima samo ednoto.. bi izbrala karakter:back:

Пишувај со ЦРНИ букви! -Crazy in Love

Карактер дефинитивно. Што ќе ми е некое манекенче кое би ме изневерувало со која стигне и би имал однесување еднакво на 0? Во машките не гледам секогаш убавина, гледам да е по карактер одличен и да ме насмее. За да има шанси кај мене треба прво карактерно да ми се допадне, за лигуши има доволно лигушки низ градов.

За една вечер бирам строго убавина а за подолго време некоја комбинација од убавина и карактер.

Секако дека гледам прво карактер, а после убавина, сакам симпатичен не убав, ако нема карактер џабе шо е убав.

Карактерот пред се а убавината е гратис.

двете, можат тие и заедно :vozbud:

hahaha a be zenski gi citam vasite postovi site vikate deka ke odberete nekoj so e fin, vospitan itn...... ama realnosta e POINAKVA koga ke vi dojde nekoj so ne e ubav i pocne da vi se pusta vie ke napravite nekoja odvratna grimasa i ke si prodolzite da go smekate drugar mu so e ubav, ama ne vospitan. znam deka ova go imam pisuvano 100 pati, i ke prodolzam da go pisuvam deka realnosta ne e rozeva kako sto mislite vie deka e.:tapp:

Точно :)

Мене треба да ме привлече прво физички за да се заинтересирам и за неговиот карактер. Па ако ми се свиѓа и карактерот ќе си останам со него, ако не чао пријатно.
Плус тоа секој е со различен вкус, мене ако ми е некој убав, на другарка ми може да и е гаден на пример.
:toe:

Epa ubavo e toa so vikas.Ali ne e taka ednostavno dokolku si zaljuben vo takva licnost.Ke pukas od ljubomora...

A inace vistinski sreken e toj koj ke uspee da najde nekoja dinamika pomegu spomnatite dva poima.Na ednoto da se nadovrzuva drugoto...A bi dodall nes vazno deka karakterot tesko no sepak se menuva.Znaci ako se poraboti na nekoa ubava devojka so zaednicki razgovor mozete da najdite kompromis za karakterot
Aх, тоа да видам, да не верувам, искрено.
А иначе, како што рече девојчето пред мене: изгледот е прелиминарен критериум, но не предсуден. Пресуден би бил карактерот.:smir:

Па за да си профураш некој филм дека си со тип од првиот пример е ок џабе сите што се вадат дека ценат повеќе карактер, да не ќе им се слоши ако се со тип од кој сите се топат, зборам ако е само онака не е ништо сериозно. А ако веќе е за животен сопатник сигурно дека ќе си бараш комбинација од двете... Убавина без памет и памет без убавина не иде без разлика што убавината е минлива сепак мора да постои некоја физичка привлечност. :helou:

Епа прво за да погледнам во некој треба да ми се свиѓа шо значи прво гледам каков е ако е по моја мерка се запознавам ама ако е некој лигав и неподнослив што се занесува и незнае да сврза една реченица џабе му е лепота што значи побитен ми е карактерот ама и да биде малце убав да не е кавазимодо:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom