Што би го одалечило партнерот од вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Drama Queen
  • Време на започнување Време на започнување

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Naslovot e jasen....sto bi go odalecilo partnerot od vas?koja e vasata najlosa strana vo edna vrska?I koja e pricinata i vie da se odalecite od nego?

Od mene moze da go odaleci tvrdoglavosta nisto drugo....
A jas bi se odalecila a mozebi podocna toa bi bilo pricina i da raskinam so nego e molcenjeto.Me ubiva.Nemozam da podnesam na nekogo da mu zboram celo vreme da mu razvrtuvam temi a toj da mi odgovara so odsecni odgovori kako "da,aham i ne".Preteranata ljubomora.I pred se mojot partner mora da bide dobar slusac,sakam luge koi me slusaat barem od cista kultura ako nisto drugo:smir:

Претерана љубомора или ако не ми дава простор да дишам.Да гњави на мобилен на секои 10 мин секогаш кога не сум излезена со него и сл.

Па се знае љубомора, не поднесувам љубоморни партнери да ми го контролираат секој мој чекор и да го предвидуваат следниот и би ме одалечила недовербата. Тие две работи би ме натерале да го гледам со други очи.

...

Naslovot e jasen....sto bi go odalecilo partnerot od vas?koja e vasata najlosa strana vo edna vrska?I koja e pricinata i vie da se odalecite od nego?

Невнимание, слаба концетрација и непожртвуваност.
Неопходно ми е да има вистинска конекција помеѓу нас, за да имам во кој да верувам и за што да се борам.

Со се можам да се справам, но не и со незаинтересираност.

definitivno ljubomora(da go sledi sekoj moj cekor),sebicnost,i zabeleski od tipot zoso mrdna,zosto ova zosto ona.ama najpoveke laga.lagata nikogas ne bi mu ja prostila.podobro vistinata v lice,barem spored mene!

Mislam deka ljubomorata ne tolku ama do odredena mera, zatoa sto ako nema voopsto ljubomora nesto ne e vo red. Mislam deka nikogas nema da prostam neverstvo, i definitivno zlonamerna laga. Ama sega sum 100 % siguren deka toa nema da go napravi licnosta so koja sum

Што би го одалечило од мене?! Хмм...Невнимателноста и не доволната посветеност (нејќам да идам со некој а он да не ми посветува доволно внимание и да се почувствувам како да сум му на последно место), напнување и гушење ( да не ме остава да дишам и да си немам некаква си моја мала слобода и приватност) и љубомора али она болна љубомора ако на секоја ситница ми прави љубоморни испади и на се живо и диво љубомори...

претерана љубомора,тврдоглавост,немањето слобода и сл.

Нешто што ни под разно не смее да го направи... (знаеш за што зборам! знам дека ќе го прочиташ ова, а ти мн добро знаеш за што зборам!!!)

Доколку не ми обрнува внимание како на почетокот од врската и несака да губи време за мене...посесивноста исто така...

Лагите. За добра врска лагите треба да се сведени на минимум а довербата и искреноста на максимум. Сега нормално не може човек 100% да биде искрен. И да друго, посесивноста заедно со љубомората.

Претераната или никаква љубомора( не сакам незаинтереесираност ) и лажењето. Кратко и јасно

Lagata, preteranata ljubomora, nezainteresiranosta za vrskata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom