Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Авирата пропушти обичен вирус во ехе шо блокира све во hosts.Крајно срање.

Kaspersky си користам инаку, ако би морал да бирам друг тоа би било AVG.

Kaspersky Internet Security 2010 нормално. Најдобриот и најоптимизираниот антивирус.
Башка сега и кога најдов конечно асален крак (без вирус - скениран од други антивирусни, исто скениран и од Касперски и не го јавува како вирус),
си фура без проблем, нит black list нит ништо :)

Kaspersky Internet Security 2010 нормално. Најдобриот и најоптимизираниот антивирус.
Башка сега и кога најдов конечно асален крак (без вирус - скениран од други антивирусни, исто скениран и од Касперски и не го јавува како вирус),
си фура без проблем, нит black list нит ништо :)

мојт линкче од кракот? :)...за да ја баталам авирата :)

кажете некој бесплатен анти вирус да симнам од нет?

мојт линкче од кракот? :)...за да ја баталам авирата :)

Еве, кој што сака нека го симне кракот тука
Иначе скенирам од Касперски јавува само ЕДЕН опасен (не вирус или тројан) фајл, а тоа е clldr.dll. Овај фајл
можете да го најдете во фолдерот каде што ви е инсталиран касперски и тоа е она што проверува дали кејот е
на блек лист, така да секој анти вирус си има своја заштита од кракови и сл, и во слушајов затоа тој фајл ќе ви
го покаже како опасен (пробајте со друг анти-вирус да го скенирате, ништо нема да јави.
Значи пред да го стартувате кракот направете disable на Self-defence и исклучете го анти-вирусот.
Исто така имате и 2 кеја за одреден подолг период.
Поздрав.

Kaspersky Pure најнов со триал ресетер=рулз,и дефинитивно гајле немам од вируси и такви срања веке :)

Абе само антивируси менувате. Секој нов е најдобар. xD

Наместо да трчате по антивируси видете ја [thread=43637]темава[/thread].

ве молам некој да ми помогне со некој анти тројан имам проблем инаку користам нод32 не чини...

поз

Пробај го ова , но пред да скенираш со овој програм изгаси ги другите анти-вирусни програми!
Се вика : Trojan Remover 6.8 (Најнова Верзија) мене многу ми помогна!
На оваа страна симни го , подоле од десна страна имаш "Slow Download" стисни на него и впиши го кодот и почекај 30 сек...

Код:
http://www.fileserve.com/file/pbqHKzN

абе земи од замунда касперски трајал верзија и имаш ресетер таму на 31 ден ке го ресетираш и нека спие компјутерот хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom