Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Problemot e sto nema ni da ti svetne :)
Mozda ne e do samoit NOD tuku do krakuvanite verzii, u sekoj slucaj se slagam so skrstevsky, isto iskustvo imam so Nod.

Друже, пред недела дена го скенирав системот со Нортон/Касперски/Софос/АВГ после 2.5 години користење на НОД-от. Дур траеја скеновите НОД-от ми беше исклучен. Ниеден од антивирусите не најде ништо......... Затоа убаво си прашав, да ми каже чоекот од кај се напунил со вируси за да идам и ја да соберам неколку оти вака ми е досадно.

NOD32 е најдобар од сите. Точка.

McAfee AOL SecurityCenter не е најдобар али според мене си е закон..

Ме изнервира NOD 32 ми влегоа тројанци :uvo: и ништо не превзема, па морав пак да си го снимам Avast, не требаше ни да го бришам. Avast се покажа бољи од NOD:wink:

nod засега немам проблеми.
но порано bit defender имав откога ставив avg по скан 1200 вируси за само 12 дена.

пред некое време (можеби година дена) закачив нежто многу гадно на HP-то ... мислам дека користев Norton
сега сум нa avast! 4x Pro регистриран до 2011 и комплетно задоволен
дури што повеќе, препорачувам :salut:

spybot e za nikade be luge mnogu problemi mi napravil segde , a ne brani od nisto

mcafee antivirus 2 години лиценциран до сега се е окау

mi go zakoci kompjuterot , a i se zakaci nekoj gaden adwere (javi: critical error hard disc not found ) edvaj go trgnav so ad - awere vo safety mod

НОД 32 во комбинација со Спајвер доктор, и Тројан Хантер.
Нодот е дискретен и моќен, не зафаќа ресурси и секогаш е он лајн, спајвер докторот и Тројан Хантер повремено ги пуштам колку да исчистам евентуално спајвери и тројани.

Ikarus Antivirus, dokolku nekoj misli deka ima podobar antivirus od Ikarus neka me kontaktira ke mu pustam trojan dali ke go detektira....so desettina scrambleri imam provereno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom