- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Абе ти си глуп море и некултурен. Ко те мрзи да пишваш по форумов беј мавни се не си потребен никому тукапа и ја то си помислив де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ти си глуп море и некултурен. Ко те мрзи да пишваш по форумов беј мавни се не си потребен никому тукапа и ја то си помислив де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Епа тоа значи дека антивирусот ти е активен уште само 363 дена. не знам зошто ја комплицираш толку работата.. лелеее, кога ќе ти истече, ќе идеш на горенаведената страница, ќе пишеш маил... ќе ти стигне код, ќе го активираш кодот на истото место каде што сега ти пишува дека ти е активен уште 363 дена и вуала. Тешко е?Е, да и тука ми пишува дека имам уште 363 дена преостанато, и подолу пишува Insert Avast Pro/Internet security license key.
А тебе ако те мрзи да објасниш немора да пишуваш. Штото глупи деца кај се наојѓат олку![]()
Е сега е јасно. Ама се гледа кој е културен, а Самурај... Остај ќе го баталамЕпа тоа значи дека антивирусот ти е активен уште само 363 дена. не знам зошто ја комплицираш толку работата.. лелеее, кога ќе ти истече, ќе идеш на горенаведената страница, ќе пишеш маил... ќе ти стигне код, ќе го активираш кодот на истото место каде што сега ти пишува дека ти е активен уште 363 дена и вуала. Тешко е?
Абе ти си глуп море и некултурен. Ко те мрзи да пишваш по форумов беј мавни се не си потребен никому тука
Се пронајде другар?
Убаво ти викаат, науката зема жртви. Наместо да прашуваш по 100 пати земи чепкај ем ќе се снајдеш ем ќе научиш. Вака во навика ќе ти прерасне тоа во животот и за свашта ќе препрашуваш и ќе се претвориш во паразит. За убаво ти велат не ти мислат лошо.Се пронајде другар?![]()
Тргни тоа ѓубрето симни си Аваст.Што мислите за Microsoft Security Essentials? Го користам моментално него и секој ден има апдејти... ама некако слабо со фаќањево вируси...
http://www.theverge.com/2013/1/17/3...ssentials-fails-anti-virus-certification-testШто мислите за Microsoft Security Essentials? Го користам моментално него и секој ден има апдејти... ама некако слабо со фаќањево вируси...
Хаха не се секирај, другарУбаво ти викаат, науката зема жртви. Наместо да прашуваш по 100 пати земи чепкај ем ќе се снајдеш ем ќе научиш. Вака во навика ќе ти прерасне тоа во животот и за свашта ќе препрашуваш и ќе се претвориш во паразит. За убаво ти велат не ти мислат лошо.
Тргни тоа ѓубрето симни си Аваст.
Не.Он мај уеј... иначе AVAST-ов дане кинит перформанси на OS, гејминг... нешто?