Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Лујѓе, од скоро користам Аваст антивирус, и сакам да знам ко ќе најди вирус шо треба да прам... Пр: имам опции move to chest, repair, delete, nothing... Е сега сакам да знам шо е најсоодветно шо треба да кликнам... Јас ко ми најде вируси кликав delete, ама нз дали треба така. И уште нешто нели за една година е Аваст, ко ќе помини една година да го инсталирам пак, пак ќе си се продолжи за една година?
btw Ај белки сега ќе одговорите :P

Лујѓе, од скоро користам Аваст антивирус, и сакам да знам ко ќе најди вирус шо треба да прам... Пр: имам опции move to chest, repair, delete, nothing... Е сега сакам да знам шо е најсоодветно шо треба да кликнам... Јас ко ми најде вируси кликав delete, ама нз дали треба така. И уште нешто нели за една година е Аваст, ко ќе помини една година да го инсталирам пак, пак ќе си се продолжи за една година?
btw Ај белки сега ќе одговорите :P

1. Карантин или делит, сеедно.

2. За нова слободна лиценцна после 1 година.

Ахам, а дали можи ко ќе ми истече, да го унинсталирам па пак да го инсталирам?

Зошто би го правел тоа? немора точни податоци, напиши нешто рандом таму, само мејлот мора да ти биде твој за да го добиеш кодот, непотребно комплицираш, ама ептен.

Океј. Значи неколку дена пред да ми истечи ќе се регистрирам тука и ќе ми стигни кодот... Е потоа кај треба да го внесам во антивирусот?

Ама каде во антивирусот?

у шупакот на антивирусот па и ти па земи почни ја процедурата, не е ракетна наука де, се пишува само треба да започнеш да прочиташ и да оствариш или пиши пак ако треба шеми да цртаме

отвори го антивирусот -> Maintenance -> Registration
Е, да и тука ми пишува дека имам уште 363 дена преостанато, и подолу пишува Insert Avast Pro/Internet security license key.
у шупакот на антивирусот па и ти па земи почни ја процедурата, не е ракетна наука де, се пишува само треба да започнеш да прочиташ и да оствариш или пиши пак ако треба шеми да цртаме
А тебе ако те мрзи да објасниш немора да пишуваш. Штото глупи деца кај се наојѓат олку :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom