- Член од
- 2 ноември 2009
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 2
Тој што те сака и понатаму ќе те сака, ама и ќе ти пренесе болест ако не знае и самиот дека има закачено нешто.
Toa e loso kaj nevinosta ti ja zel pa i BOLEST TI UFRLIL

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што те сака и понатаму ќе те сака, ама и ќе ти пренесе болест ако не знае и самиот дека има закачено нешто.
Закачувањето на паѓа од небо, а освен тоа се подразбираше дадениот опишан случај, не биди буквалистка.
Ми се има случено истото и откако дознав не сум веќе со личноста бидејќи ако некој сака да биде со некој друг прво нека расчисти со тој што е во моментот а после нека крши глава,нека прави што сака
Прво, сметам дека неверството е доказ за непочитување. Без разлика на кои околности, колку и да бил/а пијан/а, не го оправдувам. Ако некој знае дека кога е пијан прави работи што после ќе му штетат, значи прво не треба да пие, а второ е неодговорен. Ако он мене ме сака, треба да си пази на тоа. Значи во моментот кога ќе дознаам дека не знам од која причина сум изневерена, ќе си свртам грб и не се вртам назад. Знам дека ќе патам и ќе плачам и ќе се трескам, ама едноставно мислам дека ќе покажам непочитување пред се према себе ако останам со личност што била со мене 3 години за после тоа само да отиде и да се изебе со некоја друга. Ако во еден момент од нашата врска реши дека сака да почне нешто со некоја друга, нека повели, нека ме седне на муабет, нека ми каже. Ќе патам, ќе се нервирам, ама ќе помине. И ќе го почитувам како човек ако го направи тоа, утре и на улица да го сретнам, од срце ќе го поздравам. Ама неверство, во никој случај не оправдувам. А уште да спие со некоја додека е со мене позади мој грб, и да ми пренесе болест... И да му простам?! Како и да е, не е за болеста, тоа се лечи. Освен добро, СИДА да речеме. Ама тоа да ми го направи ќе го плукнам у фаца ќе му речам да иде сеа пак со таа кутра изнаебана болна гуска.![]()