Што ако вашето момче е мамино галениче?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Леле косата ми се ежи од такви машки. Леле не би можела да опстанам со некој таков. Ме нервира озбилно.
И вие не би можеле нели? Доколку има некоја девојка што има ваква мака, нека си ја олесни душата па и ќе ја посоветуваме нешто за да го среди:zlo:

Среќа моја со такви работа сум немала,ама ќе ви кажам од што сум гледала по луѓе.Мој совет подалеку од такви.Прво и основно ама секогаш ќе се меша во врската и ќе се осеќате како да не сте двајца него тројца во врска.Второ,такви мазени,пазени мамини миленичиња не се способни да направат ништо сами и без да се консултираат со мама.Не знаат да понесат одговорност,секогаш се им е на тацна дадено,а они само знаат да захтеваат и да им се трча по г' зот.На првата најмала тешкотија ќе заглават ако тука не е мајка им да ги извади :wink:

Да не формирате некое гето вие момите на форумов :icon_lol:
А што е со оние татини мази од кои мене косата ми се ежи такозвани лигли кои тато со поглед го јадат,ајде момци кој имал ваков проблем нека се пожали па ќе го посоветуваме да ги среди двајцата :zlo:
:pos:

И едните и другите се за во некој логор:bip:
Шала на страна, ваквите момци или девојки не само што се поврзани за своите ами и живеат во нивно име, под нивни наредби и желби....
Донекаде жал ми е за нив, ми изгледаат толку поткупени од малите егзистенцијални задоволства на нивната мама или тато...
И кога егзистенцијално ќе се осамостојат, ако некогаш успеат, ќе бараат во својот партнер наредна мама или тато:tapp:

Да не формирате некое гето вие момите на форумов :icon_lol:
А што е со оние татини мази од кои мене косата ми се ежи такозвани лигли кои тато со поглед го јадат,ајде момци кој имал ваков проблем нека се пожали па ќе го посоветуваме да ги среди двајцата :zlo:
:pos:

Абе темава е за машки,ама ај чим спомна ќе си кажам :)
Истото важи и за нив од тоа што го пишав малку погоре.Неспособни се да направат нешто сами, да одлучуваат за некои работи во животот и тн. Да не се повторувам.Сите тие се недозреани и вечно ќе си останат мамини и татини цицалчиња.Родителите грешат многу тука.Тие ги научиле на таков живот,од што премногу сакаат да им биде се убаво и никогаш да не видат тешкотија и проблем.Ама при тоа не размислуваат дека еден ден нив ќе ги нема и кога ќе треба детето да остане само, дека нема да може да се снајде

тетка арно што е за машки,ама има и од нас машките напатени души :icon_lol:
убаво си кажа и дамата погоре се за у еден логор :icon_lol:
Нит сакам мајка ми да ми решава проблеми во врска со љубовта или било што друго нит татко ми,доволни ми се само колку да имам некоја подршка од нив двајца а за другото сум способен сам да размислувам како треба и што треба

Јас неможам да замислам било кој да ми се меша во животот...камоли мајка ми!

Бррр...

Денес баш за тоа се расправав низ дома...ама нема врска. :)

Абе мајка ми не се меша у мојот љубовен живот. Некад ми дава совети али јбг, тоа е ...

*Ако вашето момче е мамино галениче*
Абе ако нејќам мамини галеничиња сигурно нема таков да фатам за дечко.. Па да стои во темава.. Шта би било кад би било. Ако нејќеш да е, нема да е. Има некои што баш таквите ги сакаат.. Па баш како проблем и битно прашање на форумов не ми иде темава..
Сепак мразам такви типци и не ги ни погледнувам а камоли да започнам врска со таков.

Не би сакала да е мамино галениче, но мора многу да ја почитува мајка му! Не би погледнала двапати некој што и се обраќа на мајка му со „мори“, „стара“ и слично.

По неговиот однос со неа најлесно се приметува колку има почит кон жените, односно блиските, воопшто.

Абе тоа со почитувањето е се во ред.И ја викам дека треба да ја почитува,нормално.Ама ова нема врска со тоа дали ја почитува мајка му или не.Треба и да прифатиш совет од родител сепак ни мислат најдобро : ) Ама се си има граници :wink:

Процентуално машките бараат девојка/жена слична на својата мајка. Но тоа не значи дека треба да биде премногу приврзан за неа. Убаво е да имаат еден нормален однор мајка-син, и се е во ред. Али ако е премногу мамино галениче и ако тоа смета на рската е тогаш не е во ред ...

Леле косата ми се ежи од такви машки. Леле не би можела да опстанам со некој таков. Ме нервира озбилно.
И вие не би можеле нели? Доколку има некоја девојка што има ваква мака, нека си ја олесни душата па и ќе ја посоветуваме нешто за да го среди:zlo:
e pa duso eve go resenieto na problemot: koga ke si izrodite sincinja nemoj da gi pravite mamini mazi, oti posle ke se najdat nekoi devojki koi nema da go sakaat toa.
inaku bas sum na mislenje deka onie devojki koi ne sakaat mamini mazi za sopruzi, ke gi napravat toa svoite sincinja, koi eden den ke stanat sinovi a so toa i sopruzi.
so pocit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom