Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ajdeee ebete se nemajte gajle....ima edni inekcii koj se stavaat, 3meseci si zashtiten od bremenost za zenite zboram....I nemash gajle od nisho zasho se 99% sigurni ushe nemalo slucaj zena da ostane trudna so toa....Sea da menzisot e poobilen ama jak stap 5 dena.....se trpi za seks....Bashka zivejte za momentot pa sho bide bide...FUCK THE FUTURE LIVE FOR NOW....

Па не е само таа дупка да му се невиди.
Одма применуваш рецепта од познатата фармацевтска фирма КРК(а) (на) НОВО МЕСТО

не ми се верува колку неинформирани луѓе има.
си одиш наредниот ден со женската во аптека, си купуваш ден-потоа пилула и немаш гајле.
ништо страшно

Ако се скине кондомот при секс, одма вадиш нов и го тураш пак :vozbud:
Па утредента одма во аптека, morning after pills за девојката :) и мирна глава...
Ако не биде ништо и од тоа streight to the doctor :)

pa ne mora da svrsite u nea be, taka da nema da krevate panika ako se skine:wink:

so ke vie prezervativ uopshte ako, ima inekcii...:tapp:

ahaaa mi tekna, izvinite...posho davate od prva sekoja sabota navecer, postoi opasnost od bolest...ok e...ama ako se skine...hmmmmmmmm:toe:

Epaa losho si siguren....mozebi nekoi...ama ete ti pr jas...nikad ne bi mu dala na nekoj prv put sho go gleam od odma....NEMA TEORIJA.....moze Brad pitt da bide...ama nema...od kaj da znam dali ima sida ili sifilis ili nekoi bolesti i sranja.....I od kaj znam sho e i kako e.....Znaci ne poshtuem sex za edna nokj so nekoj sho ne go znaesh....

Epaa losho si siguren....mozebi nekoi...ama ete ti pr jas...nikad ne bi mu dala na nekoj prv put sho go gleam od odma....NEMA TEORIJA.....moze Brad pitt da bide...ama nema...od kaj da znam dali ima sida ili sifilis ili nekoi bolesti i sranja.....I od kaj znam sho e i kako e.....Znaci ne poshtuem sex za edna nokj so nekoj sho ne go znaesh....

good for you, znachi feministkite nejkat so prezervativ, koristat injekcii i davaat od prva so nekoj so go znaat...nesho nauciv sea, fala... :pos2:

good for you, znachi feministkite nejkat so prezervativ, koristat injekcii i davaat od prva so nekoj so go znaat...nesho nauciv sea, fala... :pos2:
hahahahaha.......Dobro si go napishal ova........ama nezz kolku davaat od prva na nekoj sho go znaat pak zavisi kolku vreme i dali im e decko ili drugar......ja na pr na dr ne bi mu dala nikad zasho mi e drugar a ne coek so koj treba da se ebam....

Ако се скине кондомот при секс, одма вадиш нов и го тураш пак :vozbud:
Па утредента одма во аптека, morning after pills за девојката :) и мирна глава...
Ако не биде ништо и од тоа streight to the doctor :)

Е сега ако си земал кондом со последните пари што си ги имал во тебе и ти се скине ќе биде 5 минути слатко цел живот татко. Ама ако направиш така едно три-четири пати ќе добиеш бенифиции од владата а можно е да станеш ѕвезда за рекламната кампања од владата. Ондак си ем тепач, ем ебач :pos2:

па мислам дека во едно пакетче има по 3 кондома нели или купувате од оние по 10 ден :tapp:

На тоа прашање превише размислувам.....

Ми се имаше еднаш десено, ама не се сеќаам баш добро што беше проблемот за да не остане трудна, мислам дека беа нејзините денови :)
Тогаш се спасив.

Стварно незнам како и што би направил, ќе оставам на девојката да одлучи,
имам можности и средства за да го издржам и тој притисок.

На крај краева задни 5 години венчавките се дешаваат на поради тој проблем.

Ништо страшно.

Pa ednas mi se sluci :) aj so imase dupce na kondomot tuku ni kapka zivotvorna tecnost nemase vnatre :) Zenska mi se zdrvi . Jas i vikam epa sega ke bide so ke bide . Usran bev jeste ali ne izreagirav nesto demek kako MARS U KRASAN KURAC , AKO BIDI NESTO KE ABORTIRAS :) I rekov , dolgo vreme sme zaedno pa sega ako bide nesto tuka sum za tebe TE LJUBAM - se ke bidi vo red . Da , da se ke bidi vo red samo so majka mi ke ja udri infarkt mi rece :) ali ne bile denovite za seenje pa nisto od semeto :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom