Што ако (недај боже) се смени името?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Ох тешкото ќе си ја рецитираме и ќе чекаме војна да ќариме нешто.

:costumed2Сите пушката во рака и одиме во Грција :violent1::violent1::violent1:

па актуелната влада вети референдум ,па живи и здрави ке видиме, какво ке биде прашањето ,значи ке се изјаснуваме ....... ке има спотови рекалами ................
мое мисење дека ке се смени е сега какво тоа незнам
впрочем и зошто се преговара ако не го менуваме името ???????????????

Boldiranoto ti e na mesto.

Zosto se pregovara?/

- zatoa sto e smeneto, ama sega ni go protinjaat na mala vrata za polesno da ni bide.

Edno e da ti go stepaat u g'z onaka, a drugo e so lubrikant.

Не е променето, народот се прашува.

А народот вели нема промена на име!

Доколку се изманипулира нешто со референдум (за кој да повторам дека нама потреба), прво ќе те откријам кој си (Winston) и ќе те задавам како бесно куче!

Потоа еден по еден, од Собрание, влада, опозицијиа, итн.

Дали е појасно сега?

Не е променето, народот се прашува.

А народот вели нема промена на име!

Доколку се изманипулира нешто со референдум (за кој да повторам дека нама потреба), прво ќе те откријам кој си (Winston) и ќе те задавам како бесно куче!

Потоа еден по еден, од Собрание, влада, опозицијиа, итн.

Дали е појасно сега?

A zasto mene da me davis pa nema ja da smenam imeto valjda treba obraten raspored prvo da trgnes od tie sto menjaat pa na kraj da go ubiesh glasnikot ...

Niti ja menjam ime , niti pregovaram samo prasuvam ... ti mene zadavel ili ne sepak problemot postoi a ako taka gi resavas problemite i stavas glavata u pesok ko noj guess what ... problemite ke si ostanat :toe:

Brej nasilnik ne smee covek ni tema da postavi , ne sum ja problemot nego Bush koj rece na TV deka mora da se resi prasanjeto u septemvri gledas li ti vesti ????

A zasto mene da me davis pa nema ja da smenam imeto valjda treba obraten raspored prvo da trgnes od tie sto menjaat pa na kraj da go ubiesh glasnikot ...

Niti ja menjam ime , niti pregovaram samo prasuvam ... ti mene zadavel ili ne sepak problemot postoi a ako taka gi resavas problemite i stavas glavata u pesok ko noj guess what ... problemite ke si ostanat :toe:

Brej nasilnik ne smee covek ni tema da postavi , ne sum ja problemot nego Bush koj rece na TV deka mora da se resi prasanjeto u septemvri gledas li ti vesti ????

Bush kaza mnogu gluposti i lagi za poslednite 8 godini ...

Druga rabota da se ogradam od sledni manijacki ispadi i pretnji po mojot zivot

Mene licno od x sebicni pricini ne mi odgovara da se smeni imeto... i sega ja davam slednata IZJAVA kasljuc kasljuc

Dragi sogragani i sogradjanki

Da dade gospod zasekogas da ostane ustavnoto ime Republika Makedonija pa sto saka neka bide !!!

Da ziveeme srekni, ubavi i nasmeani , da ima beriket i site snista da ni se ispolnat.

Srekna N.Godina i 8 mart :smir:

Нели за владата било прифатливо Македонија (Скопје). Освен тоа веќе имаме две изјави за спремност за разумен компромис.

Значи јасно е зашто сеуште преговараме. Да се најде решение кое ќе ги задоволи двете страни.

Нели за владата било прифатливо Македонија (Скопје). Освен тоа веќе имаме две изјави за спремност за разумен компромис.

Значи јасно е зашто сеуште преговараме. Да се најде решение кое ќе ги задоволи двете страни.
abe ajde dosta ja tupite za imeto

stavot na vladata e jasen kako bel den ..tie pregovaraat,razgovaraat i sekoj predlog sto ke bide prifaten od dvete strani ke bide staven na referendum

e posle treba da se razmisluva za toa kako ke bide formuliran referndumot,dali vladata ke go podrzi so reklamni kampanji ,kako ke se izjasnat site partii,kako ke se izjasnat "ekspertite" itn .....

dotogas kulirajte malku

А може предлог - Република Голема Македонија????? зошто и онака тоа им се мота во лекјите на гејциве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom