theMac3donian
Мак3донецот
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 3.690
- Поени од реакции
- 259
Ох тешкото ќе си ја рецитираме и ќе чекаме војна да ќариме нешто.
:costumed2Сите пушката во рака и одиме во Грција :violent1::violent1::violent1:
А зар има сеуште пулс,тоа е само “ехо“.Зошто се уште опстојува оваа тема?
...некој опипува пулс?
A zasto mene da me davis pa nema ja da smenam imeto valjda treba obraten raspored prvo da trgnes od tie sto menjaat pa na kraj da go ubiesh glasnikot ...Не е променето, народот се прашува.
А народот вели нема промена на име!
Доколку се изманипулира нешто со референдум (за кој да повторам дека нама потреба), прво ќе те откријам кој си (Winston) и ќе те задавам како бесно куче!
Потоа еден по еден, од Собрание, влада, опозицијиа, итн.
Дали е појасно сега?
Bush kaza mnogu gluposti i lagi za poslednite 8 godini ...A zasto mene da me davis pa nema ja da smenam imeto valjda treba obraten raspored prvo da trgnes od tie sto menjaat pa na kraj da go ubiesh glasnikot ...
Niti ja menjam ime , niti pregovaram samo prasuvam ... ti mene zadavel ili ne sepak problemot postoi a ako taka gi resavas problemite i stavas glavata u pesok ko noj guess what ... problemite ke si ostanat
Brej nasilnik ne smee covek ni tema da postavi , ne sum ja problemot nego Bush koj rece na TV deka mora da se resi prasanjeto u septemvri gledas li ti vesti ????
abe ajde dosta ja tupite za imetoНели за владата било прифатливо Македонија (Скопје). Освен тоа веќе имаме две изјави за спремност за разумен компромис.
Значи јасно е зашто сеуште преговараме. Да се најде решение кое ќе ги задоволи двете страни.
А може предлог - Република Голема Македонија????? зошто и онака тоа им се мота во лекјите на гејциве.Нели за владата било прифатливо Македонија (Скопје). Освен тоа веќе имаме две изјави за спремност за разумен компромис.
Значи јасно е зашто сеуште преговараме. Да се најде решение кое ќе ги задоволи двете страни.
abe toa moze ama nema da se sluci. sto ke dobijat so toa. sigurno nema politicki poeni!!Greska si
promena na ime moze da se smeni so sistemski zakon so 2/3 mnozinstvo vo Sobranie ako gresam a obicno ne gresam neka me nekoj demantira