Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
хм хм па би поминал со најблиските и пријателите половина од мојот живот што ми останува па потоа подобро да дадам органи одколку да се самоубијам нели,мојот газ ќе им дадам на швеѓаните барем да се радуват,мојот патлак и среден прст на грците,моите брадавици на бугарите барем тоа ги бива да лижат,а мојот мозок ќе му дадам на Бране барем ќе му дојде подобар памет а ако не е компактибилен тогаш ќе му дадам на Бан Ки Мун за да им огласи светов да ја признае Македонија;)

Добра тактика ^

Јас не давам ништо никому:bip:
ама пак затоа ко за големо задоволство, би убила пола кретени во државава, и оние кои одамна им го вријам. Би се издрогирала до бескрај и потоа господ нека ме простува!

Мавам 5 литри ракија и... ќе се подвииииме :)

Би си ја пуштила цела сезона од "Кога лисјата паѓаат" да ги изгледам преостанатите епизоди да не ми се у мисла и на тој свет :icon_lol:

odam da ispukam nekolku POZNATI LIČNOSTI so što ke im go olesnam životot na onie što ostanuvaat pozadi mene da živeat.
primer: ROKAM 2/3 političari i ke umram kako najsrekniot čovek na svetov :D

Ако јас сум болна, прво ќе изгубам невиност, а потоа ќе се поздравам за последен пат со сите. И ќе си заминам, без жалење. Треба да сум среќна што сум живеела и толку. Ако некој мој близок е болен, а тоа ми се веќе има случено, тогаш секоја минута ќе му ја покажувам мојата љубов. Тоа е тоа, нема бегање.

Ќе станам најпознатиот Македонски сериски убиец :) :) листата е голема... :) уз тоа има уште неколку работи,ама оваа е приоритетна... мхмммм... :)

Првен ке се поздравам со сите најблиски па после ке идам ке им мочам на тревнјакот пред собрание,ке праам склекови на сред партизанска... итн.

Ќе станам најпознатиот Македонски сериски убиец :) :) листата е голема... :) уз тоа има уште неколку работи,ама оваа е приоритетна... мхмммм... :)

Зарем ќе ги пратиш оние што ги мразиш пред тебе горе за повторно да ги гледаш? Попаметно би ти било да ги осудиш на живот, така барем ќе бидеш мирен извесно време... горе

хммммм.Невидено силување......Убиства...Крадење , пустошење не за друго за да ми е интересна хаха :)

Ништо посебно,како и до сега би уживал со пријателите и девојката,
па можеби малку и ќе претерам со некои работи :)

Прво би убил неколку личности кои не заслужуваат да го дишат воздухот, а потоа би го поминувал времето со другарите, пријателите и најблиските за да можам среќен да умрам :D

Доколку ми штети премногу замор, лудување и слично, на посмирен начин би правела се што сакам, би била со луѓето што ми значат цело време.. како и да е, најверојатно би ми било тешко и би се чувствувала лошо ама кога веќе знам дека ќе умрам и нема начин да се спасам барем тоа што ми останува време ќе гледам најубаво да го проживеам :DDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom