Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
20a.jpg

Еве уште слики од Штип,сликани се есента и немаат некој завиден квалитет дека се сликани со мобилен.

02102007105yz8.th.jpg

02102007110ds8.th.jpg

02102007112lq8.th.jpg

02102007107wi4.th.jpg

02102007107if6.th.jpg

02102007104jp8.th.jpg

img1633hz2.th.jpg

Доста се за сега:pipi:

Едит:Аматер сум во ова и поима немам зошто се толку мали,не требаше да се такви:kesa:

... па Штип за мене е СЕКСУАЛЕН град ... таму момичките се .. растурани .. хахаха сексилав град е .. така да има многу момички а инаку не сум бил во Штип.... ( немој да се наљутите штипјани ) :D

ШТИПЈАНКА СУМ ЕЕЕЈ! :) не јади слатки :)
инаку градчето е супер, малце ни е ридче долче, :)
луѓето се 90% малце надувани али...
а за ноќен живот нема баш...летно време да ... али овај период ц ц ц ... една дискотека шо се има и не можеш да прднеш у неа :) ...
надевам се, отворија ни факултети, идат деца од страна , да се инвестира и у ноќен живот... али дневна шема е супер!!!

А од познатата штипска пастрмајлија кај има слика? :) Инаку во Штип има многу убави машки,па ако ми се скара дечкото ќе одам во Штип да си фатам дечко.:):):)

Од Штипската пастрсмајлија подобра нема да најдете никаде. Баш ми е криво што не можам моментално да ви покажам како изгледа права пастрамајлија...а не некои коа ќе ми спомнат јајце мајце...ајде да не се препознае некој:):):)

Од Штипската пастрсмајлија подобра нема да најдете никаде. Баш ми е криво што не можам моментално да ви покажам како изгледа права пастрамајлија...а не некои коа ќе ми спомнат јајце мајце...ајде да не се препознае некој:):):)

Too late... Веќе се препозна некој...
Штипската ја немам пробано, само ја имам видено како изгледа и не ми изгледаше баш вкусно... Пастрмајлија се знае што е... Велешката е главна. End of discussion.

Ц Ц Ц, за Штипска пастрамајлија најде да ми кажуваш,,,тоа вашите ко летачки чинии со јајце во средина...хахахаха
Гледајте си ја таму сармата...хихихи

Ќе те видам кога ќе дојдеш на ручек во Велес на пастрмајлии, дали ќе викаш вака. И шо му фали на јајцето? Баш и дава посебен шмек...

ШТИПЈАНКА СУМ ЕЕЕЈ! :) не јади слатки :)
инаку градчето е супер, малце ни е ридче долче, :)
луѓето се 90% малце надувани али...
а за ноќен живот нема баш...летно време да ... али овај период ц ц ц ... една дискотека шо се има и не можеш да прднеш у неа :) ...
надевам се, отворија ни факултети, идат деца од страна , да се инвестира и у ноќен живот... али дневна шема е супер!!!

Супер ви е ноќниот живот, во споредба со некои други градови. Ice Ви е супер место за излегување. Ми се свиѓа што си имате секакви местенца, и за журки, и некои мирни места за муабет...

Ќе те видам кога ќе дојдеш на ручек во Велес на пастрмајлии, дали ќе викаш вака. И шо му фали на јајцето? Баш и дава посебен шмек...

Хахахах,,
Ајде не е проблем..ке дојдам да видам шо пастрамајлија праете, јас може и уште утре ќе ви ја пробам тоа летачката чинија...мјауууу

премногу е локал-патриотски да си ја фалете велешката пастрамајлија...кој и да дојде у Штип,секогаш викат дека нашите се најдобри! а тие бе шо се кажуват дека се од Штип слободно нека ми пишат на пвт, да се кажат кои се. и да ви кажам за нашио убав град дека стварно е убав-вчера дојде до ноооооооогу цврста констатација и сум 100% уверен дека е тоа така... а тие шо се жалат у Штип нокнио живот дека не им чине,нека почнат да излават по други градови хехе пс.дневната шема стварно е на нивоУ! :)

Too late... Веќе се препозна некој...
Штипската ја немам пробано, само ја имам видено како изгледа и не ми изгледаше баш вкусно... Пастрмајлија се знае што е... Велешката е главна. End of discussion.
abe momak,ne mi kazuvajte prikazni za veleski sv.nikolski ili so ti znam kakvi....da be tie ubavi tamu ke bese fabrikata za maslo i tamu ke se pravese pastremalijada ! dojdete probajte pa posle mi zborite,\.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom