Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Штипската пастрсмајлија подобра нема да најдете никаде. Баш ми е криво што не можам моментално да ви покажам како изгледа права пастрамајлија...а не некои коа ќе ми спомнат јајце мајце...ајде да не се препознае некој![]()
ШТИПЈАНКА СУМ ЕЕЕЈ!не јади слатки
инаку градчето е супер, малце ни е ридче долче,
луѓето се 90% малце надувани али...
а за ноќен живот нема баш...летно време да ... али овај период ц ц ц ... една дискотека шо се има и не можеш да прднеш у неа...
надевам се, отворија ни факултети, идат деца од страна , да се инвестира и у ноќен живот... али дневна шема е супер!!!
Ќе те видам кога ќе дојдеш на ручек во Велес на пастрмајлии, дали ќе викаш вака. И шо му фали на јајцето? Баш и дава посебен шмек...
Хахахах,,
Ајде не е проблем..ке дојдам да видам шо пастрамајлија праете, јас може и уште утре ќе ви ја пробам тоа летачката чинија...мјауууу
abe momak,ne mi kazuvajte prikazni za veleski sv.nikolski ili so ti znam kakvi....da be tie ubavi tamu ke bese fabrikata za maslo i tamu ke se pravese pastremalijada ! dojdete probajte pa posle mi zborite,\.Too late... Веќе се препозна некој...
Штипската ја немам пробано, само ја имам видено како изгледа и не ми изгледаше баш вкусно... Пастрмајлија се знае што е... Велешката е главна. End of discussion.