Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Tarzan abe edinstveno mesto kade so se zanimavam so stipskata prostoka e tuka na kajgana za da im pokazam na makedoncite kolko posran grad e stip za da ne se lazat...i tebe neka ne ti e krivo sto vistinata za stip e taa...Ajde skakaj po drvata tamu..

Abe tipce site znaeme deka ne cvetat ruzi u Stip ama ne mora do tolku da go omalovazuvas grado zapamti deka i ti si od tamu deka i ti si takov kaj i da otides:nenene:
Aj ako mozes zavrti i po drugite temi podeleni po gradovi i na site tie temi ke ima postovi od tipot:
Zaso bas tuka sum se rodil
Epa ne e toa batka od grado tuku od cela Makedonija posto ziveeme vo mizerija posto standardite ni se kako so nekoja afrikanska drzavicka e za toa sme nie site takvi jebiga :toe:

Abe tipce site znaeme deka ne cvetat ruzi u Stip ama ne mora do tolku da go omalovazuvas grado zapamti deka i ti si od tamu deka i ti si takov kaj i da otides:nenene:
Aj ako mozes zavrti i po drugite temi podeleni po gradovi i na site tie temi ke ima postovi od tipot:
Zaso bas tuka sum se rodil
Epa ne e toa batka od grado tuku od cela Makedonija posto ziveeme vo mizerija posto standardite ni se kako so nekoja afrikanska drzavicka e za toa sme nie site takvi jebiga :toe:

Tocno.vo pravo si koga stanuva zbor za toa deka vo globala cela MK ni e taka posrana.Ama aj bidi realen i priznaj kolku e samo stipjanecot gadna licnost.Abe samo stipski karakter nema da go priznae ova nesto.Na primer otidi i podruzi se malku so luge od dojran ili ohrid ili of tetovo ili od prilep.Jas licno imam mnogu prijateli od tie gradovi koi mnogu gi sakam i pocituvam.A i tie mene me pocituvaat i mi imaat pomognato mnogu a I znam kolku ubav zivot si ziveat vo nivnata okolina.A tuka bate vo stip samo ako te vidat deka si fin i fer sprema lugero gotovo...ke te iscicat i ke te frlat.Druze ke treba da mi pokazes deka gospod postoi za da go smenam mnenieto za moite sogragani od koi 85% se zmii...izvini ama cela makedonija znae kolku gaden narod se stipjani.A toa deka sum od stip nikogas nema da ukaze na toa deka sum moron kako niv... Inaku Tarzance DA, sum se dvizel niz stip pred 10 godini poradi moi potrebi okolu muzikata.I zatoa ti velam deka sum videl mnogu raboti od odamna do denes I vecno ke stojam na toa.Inaku ako sakate ke si sedneme nekade vo stip I da si pijneme ova ona, da se druzeme I da bideme iznad detskite preiranja.Ubavo ke ni bide druzbata se nadevam. ;-). Pozz

Tarzan abe edinstveno mesto kade so se zanimavam so stipskata prostoka e tuka na kajgana za da im pokazam na makedoncite kolko posran grad e stip za da ne se lazat...i tebe neka ne ti e krivo sto vistinata za stip e taa...Ajde skakaj po drvata tamu..

Познава се дека само тука збореш батка, ти имаш толку ногу фрустрации. Изглеа низ градо фигурираш или како “копито“ или како “флипер за заебавање“, од причина шо не гледам друга причина за толкав гнев кај тебе. Шо се однесува до "skakaj po drvata tamu", нема да коментирам, а пошто штипјани се прости, погледни се прво себе.

пс. некој ти има фрлено магија на тебе, јави му се на ВИДОВИТИ МИЛАН да ти каже како да ја скршеш магијата

Na primer otidi i podruzi se malku so luge od dojran ili ohrid ili of tetovo ili od prilep.Jas licno imam mnogu prijateli od tie gradovi koi mnogu gi sakam i pocituvam.85% se zmii...izvini ama cela makedonija znae kolku gaden narod se stipjani.... Inaku Tarzance DA, sum se dvizel niz stip pred 10 godini poradi moi potrebi okolu muzikata.I zatoa ti velam deka sum videl mnogu raboti od odamna do denes I vecno ke stojam na toa.Inaku ako sakate ke si sedneme nekade vo stip I da si pijneme ova ona, da se druzeme I da bideme iznad detskite preiranja.Ubavo ke ni bide druzbata se nadevam. ;-). Pozz

А шо сеа и музички ГУРУ ли си? хахаха

а за кафето/пијачката, не седам со луѓе шо не се локал патриоти

Познава се дека само тука збореш батка, ти имаш толку ногу фрустрации. Изглеа низ градо фигурираш или како “копито“ или како “флипер за заебавање“, од причина шо не гледам друга причина за толкав гнев кај тебе. Шо се однесува до "skakaj po drvata tamu", нема да коментирам, а пошто штипјани се прости, погледни се прво себе.

пс. некој ти има фрлено магија на тебе, јави му се на ВИДОВИТИ МИЛАН да ти каже како да ја скршеш магијата

А шо сеа и музички ГУРУ ли си? хахаха

а за кафето/пијачката, не седам со луѓе шо не се локал патриоти

Pa ako si covek i ako si skepticen za mene slobodno vidi mi profil i sliki vidi me koj sum mozebi me znaes.. i ako vistinski si hrabar i vistinski go misles toa sto go misles za mene ajde ke izlezeme ke se podruzime i ke to pokazam kakov muzicki guru sum i kako go svakam jas gradot...ete pak sum covek i te kanam na druzenje a ti odbivas..koj te e** .... a toa deka sum fliper za zaebavanje, ke ti pokazam koa ke me zaebes kakov fliper sum...sepak ne bi se osmelil na toa oti ete ti nemas hrabrost da mi pruzes raka da se druzime a kamo li da me ebavas kao fliper...ela vidi me na slika mozebi me znaes..ako ne me znaes ke se zapoznaeme samo ti izrazi zelba...

e kazi vo sto e problemot ??? ne se zakanuvam na nikoj i ne pcuvam nikoj ... so ti e pa na tebe ... samo si muabetam po stipski terk....
Batka,stvarno preteruvas.Sekoj treba da si go saka svojot roden grad,pa kakov i da e.Tebe poseizgleda skopskata sema ti udrila vo glava i sega ajde da plukame po stip,a znaj deka i tuka ziveat luge koi kako i da e si go sakaat gradot.

Batka,stvarno preteruvas.Sekoj treba da si go saka svojot roden grad,pa kakov i da e.Tebe poseizgleda skopskata sema ti udrila vo glava i sega ajde da plukame po stip,a znaj deka i tuka ziveat luge koi kako i da e si go sakaat gradot.

фала богу...

Pa ako si covek i ako si skepticen za mene slobodno vidi mi profil i sliki vidi me koj sum mozebi me znaes.. i ako vistinski si hrabar i vistinski go misles toa sto go misles za mene ajde ke izlezeme ke se podruzime i ke to pokazam kakov muzicki guru sum i kako go svakam jas gradot...ete pak sum covek i te kanam na druzenje a ti odbivas..koj te e** .... a toa deka sum fliper za zaebavanje, ke ti pokazam koa ke me zaebes kakov fliper sum...sepak ne bi se osmelil na toa oti ete ti nemas hrabrost da mi pruzes raka da se druzime a kamo li da me ebavas kao fliper...ela vidi me na slika mozebi me znaes..ako ne me znaes ke se zapoznaeme samo ti izrazi zelba...

абе патетика....да те чуе Панде ќе те обесе на плоштадо заради вакви постови алоооо...

пс. шо има да се запознавам со тебе ае кажи најпоштено :) ја ти ги комшиите, дружи се со нив, со мене досадно ќе ти биде хехе

Dj-93'Slaughter јас мислам дека те знам :) Нели си ти некаде надвор од Штип сеа?
Иначе до некаде си у право ама и малку претера. Неможеш да споредуваш како било пред 10год и како е сеа...и тогај имало злобни и никакви луѓе само шо ти си бил копиљ од 10год шо дремал пред Пабо и незнајал шо се дешава...не ми кажувај дека тогај таму немало мафија и дрога, а сеа има...
А за Лого муабето ти нема веза, шо има врска како е средено, ај сеа светска економска криза па нека го затворат ако не :icon_lol: добро е шо почнаа да ги средуват кафичите оти на ништо не личеа веќе. И нормално е дека коа ќе отидеш у друг град сите ќе ти бидат фини, ќе си поминеш супер, ама треба малку повеќе да поседеш у еден град за да видеш шо уставри се дешава, така да не ги величи другите градови у споредба со Штип. Злобни луѓе, гадови, фраери, спонзоруши ги има секаде, и верувај не ги има највеќе у Штип.
Јас ни го сакам ни го мразам, таму сум родена, ама едноставно не се пронаоѓам таму, како шо кажа ти ептен е монотоно и еднолично...немаш избор и затоа гледам да си одам у Штип колку шо е можно поретко, само да се видам со луѓето шо ги сакам. Последен пат шо сум си минала добро у Штип е у Дом на млади на Горан Кан
Али пастрмајлијата ни е најдобра :)

Во Штип имам тетка и ама баш ништо не ми се аресе оти не сакам јас онака да шпартам по тоа како ко викаа тоа за шетање....Улица една и ништо друго....
Кафичите се на изглед супер ама има само еден кај што пуштаат асолна музика(JAZZ).
Девојчињата се сето турбофолкерки(колку што познавам јас)има само 5-6 мој стил
ТОА Е

да не знае некој кога точно ке ја отвараат новата дискотека(каризма или така некако) ?
слушнав пред нова година ке било али кога точно не знам

Да ве прашам, кај поточно се наоѓа Вако Петрол (мислам дека "Вако" ми го кажаа), значи се влегува во Штип или се продолжува по патот накај Скопје, и тоа е од левата страна, упомоќ?

Dj-93'Slaughter јас мислам дека те знам :) Нели си ти некаде надвор од Штип сеа?
Иначе до некаде си у право ама и малку претера. Неможеш да споредуваш како било пред 10год и како е сеа...и тогај имало злобни и никакви луѓе само шо ти си бил копиљ од 10год шо дремал пред Пабо и незнајал шо се дешава...не ми кажувај дека тогај таму немало мафија и дрога, а сеа има...
А за Лого муабето ти нема веза, шо има врска како е средено, ај сеа светска економска криза па нека го затворат ако не :icon_lol: добро е шо почнаа да ги средуват кафичите оти на ништо не личеа веќе. И нормално е дека коа ќе отидеш у друг град сите ќе ти бидат фини, ќе си поминеш супер, ама треба малку повеќе да поседеш у еден град за да видеш шо уставри се дешава, така да не ги величи другите градови у споредба со Штип. Злобни луѓе, гадови, фраери, спонзоруши ги има секаде, и верувај не ги има највеќе у Штип.
Јас ни го сакам ни го мразам, таму сум родена, ама едноставно не се пронаоѓам таму, како шо кажа ти ептен е монотоно и еднолично...немаш избор и затоа гледам да си одам у Штип колку шо е можно поретко, само да се видам со луѓето шо ги сакам. Последен пат шо сум си минала добро у Штип е у Дом на млади на Горан Кан
Али пастрмајлијата ни е најдобра :)

A da ... pastramalijata mi nedostiga najmnogu sega VON MAKEDONIJA...
Abe nema so da se raspravame...jas sum izrasnal u druga sredina megu drugi luge vie megu drugi i sto da vi kazam...moze do sabajle da se raspravame ama ne go menam stavot...ama kako sto velam. ... megiu takov tip na luge izrasnav i takvi gledista imam sega kon stip... a ako vi e toa krivo pormenete mi go mislenjeto potrudete se a ne samo da vregate kako Tarzan ozgore... nema veza... inaku da Nadvor sum u Sofija sum na fax i toa e toa ... bidete pozdraveni site i ajde lapajte pastramaliiiii ;-)

Да ве прашам, кај поточно се наоѓа Вако Петрол (мислам дека "Вако" ми го кажаа), значи се влегува во Штип или се продолжува по патот накај Скопје, и тоа е од левата страна, упомоќ?

Штипјани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom