Strenght
Never Give Up!!
Најдобро извади си ги парите ако каматата е 22 денари месечно. Премалку камата е тоа.![]()
не ни ги ставив.. премалку е тоа.. а парите не се до тебе..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобро извади си ги парите ако каматата е 22 денари месечно. Премалку камата е тоа.![]()
не ни ги ставив.. премалку е тоа.. а парите не се до тебе..
Јас исто така раскинував договор па не ми скинаа ништо. Инаку околу каматата сигурно не е 22денари,нема шанси да е толку. Имаше еден пост во некоја од темиве,еден член имаше објаснето како да си пресметаме камата.Ако го најдам ќе го постирам.Па рачунај и да сакаш да раскинеш договор пред време. И таму ќе те скинат. Мене ме скинаа 2.000/3.000 денари.
3,6% на 10000 ден е 360 ден камата на годишно ниво ... 360 подели го на 12 месеци т.е.30 ден. месечно е каматата ...Незнам како се пресметуваат каматите може некој да пише?
Вика за 3 месеци дека е 3.60%.. Нема шанси од 10.000денари да ти исплатат 3.60 %..
Мене ми кажаа дека процентот се множел по месеците и испаѓа доста бедна сума за тие големи пари..
за 10.000 денари ми испадна 22 денари камата месечно ако е на 3 месеци орочена
3.60% ти е годишна камата, ти за 3 месеци штедење ќе добиеш 90ден.Незнам како се пресметуваат каматите може некој да пише?
Вика за 3 месеци дека е 3.60%.. Нема шанси од 10.000денари да ти исплатат 3.60 %..
Мене ми кажаа дека процентот се множел по месеците и испаѓа доста бедна сума за тие големи пари..
за 10.000 денари ми испадна 22 денари камата месечно ако е на 3 месеци орочена
3,6% на 10000 ден е 360 ден камата на годишно ниво ... 360 подели го на 12 месеци т.е.30 ден. месечно е каматата ...
Дали е можно оној кој ти ставил пари на штедна книшка (мојата книшка, со пари ставени од старател) и ги урочил, да може да ги урочи уште еднаш истите или да стави забрана за вадење на парите?
Има некој кој може да ми помогне? Јас не се разбирам во ова и ми треба мала помош