Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Па порано кога излегоа во мода беше шпицови да се носат купував такви, сега имам и такви ама ретко ги носам повеке сум со заоблени

повеќе сакам заоблени, шпицот ми делува многу одбивно ( кога ќе спомнат шпиц, ме потсеќа на една професорка - ногичка малечка и една чизма со шпиц два пати поголем од ногата:shok:)

Мислам дека заоблени е подобро , ама и шпицот нее лош :toe:

Златни платформи.....иако имам и по некој пар благ шпиц (само еднаш обле4ени):pos2:

повеќе сакам заоблени, шпицот ми делува многу одбивно ( кога ќе спомнат шпиц, ме потсеќа на една професорка - ногичка малечка и една чизма со шпиц два пати поголем од ногата:shok:)

за "јагода" збориш :tapp:
он топик, повеќе сакам заоблени, ама може некогаш и шпиц ама да не е ептен голем :pipi:

Поубави се заоблените ама ги сакам и оние што се помеѓу шпиц и заоблени.

во никој случај шпиц, само заоблено

аууу мразам шпиц.....уфф....абе заоблени на платформичка...да те вит господ...не со шпиц...да не мојш да ојш ко чоек

У реду се, за некоја ептен голема свеченост и за жени над 25... Естетски ми се поубави заоблените чевли. Поголемо внимание обрнувам на штиклата, односно сакам да е масивна, квалитетна, да не мора да менувам ѓонови одоздола на секои 3 недели...

леле мразам шпиц.многу глупо стои:toe:

немам ниту еден шпиц и не планирам да си купам

шпиц мислам дека никогаш нема да облечам:wink:
премногу те прави постара и незнам, не ми е убаво толку..
за постари, да. Над 21/22 изгледа одлично.
Сега за сега, убаво ми е во заоблените.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom