Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Може не е мој домејн,ама нема ништо поодвратно да се виде девојка со шпиц кондури/сандалки/чизми whatever!

нема ништо поодвратно од тоа?? е шо сега треба да излегуваме навечер на пример по патики или како мислиш?:tapp:

шпиц? нее! :nenene: последниве чизми ми се ептен малку заострени напред, али каубојки се и многу си ги сакам..
ама шпиц, оној елегантниот, со врв од кој кога сопственичката би ти удрила клоца ќе ти се направи кратер во телото, јок! нат мај стајл..

Јас па носам и шпиц и заоблени.
Заоблени за преку ден затоа што ми се посекојдневни. Шпиц носам навечер или евентуално ако треба да изгледам поелегантно некогаш. Плус јас сум си метро и шумска јагодка, а носам и чевли 36 па ми се допаѓа како ми стојат шпиц обувки.:)

И едните и другите,зависи од приликата.Секојдневна шема со заоблени чизми,ама за свадби и такви некои моменти-шпиц.

najcesto sum vo patiki,samo vo situacii koa moram oblekuvam stikli i nikako spic...sakam zaobleni na vikoska stikla

никако шпиц..едноставно мислам дека не ми доликува на годините.сите мои чевли и чизми на штикла се заоблени,евентуално малку поиспакнат врв,ама никако шпиц..можда понатаму во животот

па најчесто носам патики или ниски чизми, а кога треба да носам штикли обично одбирам шпиц

Еднаш или ниеднаш во годината носам чизми со шпиц.Ако треба да одам некаде на свеченост.Инаку си носам ниски заоблени кондурчиња и патики.

Носам штикли ептен ретко ама дефинитивно заоблени во никој случај шпиц:nenene:

Пред некоја година стално бев у ниско, а сега најчесто сум на штикли, и да,за заоблено сум.

Не носам штикли ама и кога би купила би купила заоблени некои.Во никој случај шпиц.Заоблените ми се некако повеќе женствени и позакон се.

Ја не се разбирам уопште,ама мора да ве прашам:
-Нели ви се премногу незгодни за носење тоа штиклите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom