Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

untitlmpm.jpg

е од вакви ко овој кои немаат појма у која земја се игра ми се се*е.. му е*ам свињата дебела..

После вчерашната победа некако сеедно ми е сега.Тоа вчера беше како да сме победиле во финале,беше како да сме станале шампиони.
Ќе играме растеретено утре,без притисок.Оние кои ќе имаат притисок ќе бидат шпанците.Ние си ја остваривме целта,но сепак тајно се надеваме и на финале.
Плус сега нема да имаме притисок од домашна публика,а и судиите ваљда ќе бидат поблаги.
И да...Чековски ќе здиви утре,mark my word.

тооооооооооооа бе бааааате

"Выбрасывать белыј флаг против Испании мы не будем. (y)Успешно сыграть против Газолја, Наварро или Фернандеса - это очень большаја мотивација длја нас", - говорит македонскиј заштитник.

http://isport.ua/basketball/eurobasket/news/166710.html

Сакам да освојат медал, не заради мене или Македонија, туку за нив. Ако Шпанците заслужуваат златен медал ради нивниот квалитет, нашите момци заслужуваат ради нивната борбеност и давањето 200% од себе на секоја утакмица.

тооооооооооооа бе бааааате

"Выбрасывать белыј флаг против Испании мы не будем. (y)Успешно сыграть против Газолја, Наварро или Фернандеса - это очень большаја мотивација длја нас", - говорит македонскиј заштитник.

http://isport.ua/basketball/eurobasket/news/166710.html
Ај плс превод.

Абе добивте некој на бројот што е за пријавување за бесплатен тикет до Литванија , или зафатено и на вас ве спамира веќе 2 часа ?

После вчерашната победа некако сеедно ми е сега.Тоа вчера беше како да сме победиле во финале,беше како да сме станале шампиони.
Ќе играме растеретено утре,без притисок.Оние кои ќе имаат притисок ќе бидат шпанците.Ние си ја остваривме целта,но сепак тајно се надеваме и на финале.
Плус сега нема да имаме притисок од домашна публика,а и судиите ваљда ќе бидат поблаги.И се плашам само уморот да не не стигне.Зошто душа немаат веќе нашиве.Сите репрезентации имаат играчи за ротација и ги користат сите 12 кошаркари кои им се на располагање.Ние користиме само 7 играчи што се вика.
И да...Чековски ќе здиви утре,mark my word.

сите се надеваме ама не знам искрено...страв ме фаќа......
ај сепак ќе видиме утре, рано е од сега да се кажува.
рано е да се кажува ама срцата на сите: :D

Ај плс превод.
Ние нема да го истакнеме белото знаме против Шпанија.(иако во буквален превод би било - да го фрлиме белото знаме против Шпанија- ние -НЕМА.) Добро да изиграме против наваро или фернандез е многу голема мотивација за нас- (дел од интервјуто со Илиевски)

Оној Наваро е заебан, ама осеќам дека утре ке му е најлошиот ден од коа се родил!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom