- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
Од понеделник ќе ти одговори , зафатен е на терен .Лаву добар ли си бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од понеделник ќе ти одговори , зафатен е на терен .Лаву добар ли си бе?
викаш пропадна?? можно е само за избориве да било трик...Dobro e imalo gospod i ova sto propadna...za 300-400 mil eur ke go sitnea najubaviot del od nacionalniot park Galicica i najubavata plaza....a sekoj eben mesec se zadolzuvaat po 50 mil evra .patriotive...neka gradat sami ako se kadrni..
А 99% од тие што коменираат на темава ни знаат како во Индија функционираат работите. И кој против кого работи. Кој чиви интереси брани. За кој одработуваат некој извршни органи во Индија итн.
Сакаш да кажеш дека иде по митинзи низ градови? Нема шанси тоа Лион да го прави, господин човек е он, брои инвестиции на терен, неможе да ги преброи, а за превоз да не плаќа иде со автобуситеОд понеделник ќе ти одговори , зафатен е на терен .
Уапсен е, Лион е никот на Субрата на Кајгана.Сакаш да кажеш дека иде по митинзи низ градови? Нема шанси тоа Лион да го прави, господин човек е он, брои инвестиции на терен, неможе да ги преброи, а за превоз да не плаќа иде со автобусите![]()
Не се телиња тоа се воловиAle ne zborite taka...se gradi veke u Ohrid...i ce prodolzi da se gradi za 2-3 godini gotovo ce bide..za site telinja koi veruvaa deka ke ima nesto).
Не се телиња тоа се волови.Телето додека е младо ќе научи а волот тешко.
Зошто да не инвестирам јас.Нека ми дадат кредити државни и место гага и јас можам да го изградам сето тоа.Не само јас туку и секој најобичен човек.Инвестиции на секој метар.ОООО грешка повеќе инспекции и казни отколку инвестиции.
Нема никогаш да ми дадат мене,Тебе нека ти дадат.Не ме мислистварно а зошто не ти дадат на ТЕБЕ?
Нема никогаш да ми дадат мене,Тебе нека ти дадат.Не ме мисли