Шо е проблемот шо машките побрзо свршуваат од женските?

• Креатор на темата Креатор на темата whenURdown
  • Време на започнување Време на започнување

whenURdown

увезена пломба за петтка доле десно
Член од
6 март 2012
Мислења
56
Поени од реакции
24
Природата се трола со женските или мене такој ми се чине? :facepalm:
кој сака нека се чуствува слободно да си даде мислење и да си кажи искуство..

Стварно некој се осеќа благословено ако сврши побрзо од девојката? Не е тоа проклетство? И за кој тоа оргазам уствари збориме ако не е взаемен? Зарем не си само шовинистичка свиња која се расфрла со своето семе доколку не ја доведеш девојката до оргазам ( или барем блиску до тоа)? Вака поставени работите апсолутно не ми даваат простор да се осеќам привелигирано, туку оргазмот само од моја страна ми го сведува сексот со некоја девојка на "Јас и мојата рака", " Јас и мојата кукла на дување", " Јас и мојот Redtube ". Ај да се преброиме уше еднаш со кој тоа природата си поиграла?

Се случува јебига затоа претходна добра жешка предигра гарантира взаемен оргазам инаку...не е тоа филмот мислам цело е кога се има се.

Лично...знам многу очајни "мачовци" кои неќат да лижат пичка па затоа пијат антидепресанти како би ја одложиле ејакулацијата..им викам не чини ама...тоа е тоа.

Еден умен чичко порано ми кажа, дали некогаш си видел бунар кој се искршил од ставањето и вадењето на кофата во него, или кофата е таа што се крши побргу?

Постоењето оргазмот на мажот е неопходен услов за продолжување на врстата. Но ние сме обдарени со свест и разум и затоа правиме се да и жената обавезно истото го доживее.

Појма неам добри луѓе ама сепак додека доживееш оргазам за време на пенетрација е многу подобро од колку орално ,бар за мене. За то викам природата ги трола жените шо многу добиваат огразам орално пошо фраерите не им се доволно "мачо" да ги доведат во оргазам,а во секој случај да нејчеш да и подариш едно "лижење" ако веќе не си доволно машко епа заслужуваш кастрација.

Женските се поголеми мајстори. Тоа ќе да е.

Мене ич не ми е гајле,битно е мене да ми е фино...а ако сака таа оргазам нека се потруди малце.
Ако сака да постигне оргазам тоа ќе и се случи и да ја допреш со мало прсте,ама ако е накурчена нешто и 10 црнци да ја пеглаат нема ни да се навлажни.
До нејзе е...моменти се,како ќе ја фатиш расположена.

Не е битно кој прв, битно е да ја доведеш до оргазам.
Ако не ја доведеш, ондак не е времето стварта за која што треба да се грижиш.

несфатливо е како некој да го доведеш до состојба на задоволство кога самиот не го сака тоа ?! и не се оптоварувам со тоа знаејќи дека денес повеќе се задоволуваат со пластика(кредитни картички и сл.) отколку со природното......

Нема врска ова...можеби свршуваат дечишта пичка шо не виделе побрзо.

Јок море ! Може некогаш да се случи резултат 15: 1 , погодете во чија полза !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom