Шмизлички!

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa zavisi. Ja so gi znam tie smizli site se epten GLUPI! Abe mislam mi idat na zivci. Ali ne vikam deka ne postojat i pametni. Ali me nerviraat so ponasanjeto, preteruvaat. A i ja sakam rozevo pa ne sum smizla, mislam nemora da bide radi bojata.

Goddess of Chaos напиша:
Раскажи им :)
Па ти раскажи им ти си велешанка. :)

vardarce напиша:
Еве ќе направам една отстапка и ќе кажам дека сакам и прифаќам една шмизла... ако ништо друго барем јас сум попуштил еднаш... :)
Инаку да го повлечам воа, не прифаќам и никогаш не планирам да прифатам шмизла. "Шмизли" што си мислат дека го фатиле господ за кур и дека се недостапни се никој и ништо. Такви шмизли што кога некој ќе престане да им обрнува внимание стануваат едни обични љубоморни девојчиња. Од многу "недостапност" и мангупсување (шмизлосување) на крај остануваат сами без никого.

Него ме интересира што значи поимот шмизла? Како да разликуваме права шмизла од лажна шмизла? Дали некоја женска ако одбива кур и се прчи у град е шмизла, а ако прифати лесно кур и се прчи у град е лажна шмизла?

Не може шмизла со шмизла. Такла ли е Маце, кажи му на овој Вардарац.

*P|nK_G|rL* напиша:
Pa zavisi. Ja so gi znam tie smizli site se epten GLUPI! Abe mislam mi idat na zivci. Ali ne vikam deka ne postojat i pametni. Ali me nerviraat so ponasanjeto, preteruvaat. A i ja sakam rozevo pa ne sum smizla, mislam nemora da bide radi bojata.
Баш така, се обидував да изведам некоја таква поента во минатите постови.Инаку шмизла за мене, Париз Хилтон е тоа ти е глупава шмизла и плавуша.

Шмизли се тие шо е прат нешто шо не се. Барбики, глумици бла бла... Не прат муабет со секој, имат некој чуден поглед ... Го прчат муцето ... итн.
potpolno se soglasuvam

Lady Satori напиша:
Баш така, се обидував да изведам некоја таква поента во минатите постови.Инаку шмизла за мене, Париз Хилтон е тоа ти е глупава шмизла и плавуша.

Светска шмизлА и курва...ете, она е пример за шмизла дека и така се однесува, ароганта е...бљак..:pov:

Јас немам ништо против шмизлите..Ама ич не ми е гајле..Нека си се прчат и си викаат лилеаааа постојано само не пред мене..Немам такви другарки а не ни сакам да имам..Тие девојчиња се по различни од другите..Сите си се однесуваат така супер а они лилеааааааа и си ја врртат косата и џвакаат мастика..БЉАК ...:)

Абе имаат они Парис Хилтон синоним викам јас, инаку типичните шмизли обично се мн. глупави.Ама има и друг вид....

vardarce напиша:
Па ти раскажи им ти си велешанка. :)

Два вида.
Старата добра селска шмизла (го јаде како ќе и го сервираат) и шмизла со стил (го јаде ама успева и да пукне балонче во истото време).

Eпа во некои други дијалекти низ Македонијава ни наша, Шмизла ти е уствари пуфла...Ако на скопски е шмизла, во Битола си се вика пуфла. А дефиницијата ти е истА:sport1::sport1::sport1: Е сега има натурализирани и вештачки шмизли, ама тоа ти е, не можеш да станеш шмизла преку ноќ, треба нешо да си носиш од раѓање, ма да се се учи...

ne mi smetaat, site drugarki mi se takvi NAVIKNAT SUM SI JAS!

вакви такви 16 страни им посветивте!:bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom