Шмизли

Гледајте го филмот откачената плавуша.Таму е убаво даден животот на една шмизла.Разгалено створење шо врска нема од животот.Најголема желба им е да бидат облечени по најнова мода и први да ја промовираат.Светот за нив претставува модна ревија ништо друго,а не сфаќаат дека во животот има многу други работи на кои треба да им се обрне внимание,не само на алиштата и модата.

Имаше право јове бт за темава
Ми се сере од вас ебате некој ќе рече створови кои се глупи ко курови и 95 посто од вас го повторуват тоа на сто различити начини (+1)
Пошто веќе ме фати серка ајде да се исерам:
Шмизлите се девојки со воглавно просечен Iq за ова поднебје со истата програма медиокреција 2.1 што ја имаат нормалните момци и девојки кои за право си земаат да серат за нив без да ги запознаат подобро. Која е претходник на програмата која ја имале нивните мајки (а и нашите/вашите мајки да биде иронијата поголема) медиокреција 2.0. Живеат во фамилии кои се окарактеризирани како добро ситуирани. Што се случува кога еден просечен припадник на овој народ, тука, се роди во добро ситуирана фамилија со добар изглед и нормални родители кои го чуваат своето дете во стаклено ѕвоно ?
Станува кремец/шмизла.

Она што го имам забележано кај нив е синдромот животот ги мазел, а секој со таков синдром автоматски се однесува како размазено дериште бидејќи никогаш реално не се помачиле посериозно(освен плачење за нова шминка облека) .Имаат пари за да се средат и за да изгледаат како да излегле од модна писта па дури и да имаат тотално просечен изглед они со пола кило шминка и добри крпичиња изгледаат ко божици посебно овде во оваа паланка од бога заборавена во која 70 посто од населението се облака во Шутка или кинеска продавница поради тоа што е поефтино и само тоа можат да си го дозволат.

Да се разберем ако животот ги мазел не значи дека немаат мозок и не знаат да го употребат , доколку се поставите спрема нив како луѓе а не шмизли(кој означува нешто пониско од вас оооо медиокретни гомна и термин кој редовно го користите за да еготрипате) ќе се зачудите дека уствари колку они се луѓе и знаат да водат прилично интелегентни разговори колку што и просечниот човек може(а кој ги плука овде).
Патем да биде иронијата поголема истите мажи кои ги плукаат се оние лиглиња кои не можат да ги имаат и кои во некогашните(сегашните) средношколски денови а богами покасно се лигавеле пред нив . Редовно добиваат ерекција на некој припадник на шмизларскиот род и одозгора се тепале за некоја шмизла али пошто нормално некој на почетокот поставил стреотип дека шмизлите се нешто пониско од просечните типки со целулит и евтина шминка со кои идат и ги презираат потајно бидејќи не е негов велепниот трофеј наречен шмизла.

А за девојките која ми рече дека не сака да биде згодна, убаво облечена и да и се лепат бајаги машки е тежок лицемер . И затоа и се презирани од жените.

Да се разбереме шмизлите се однесуваат така поради тоа што им се МОЖЕ . Бидејќи секој втор им се лепи и дозволува да биде газен и третиран ко роб , дури и да ја напушти шмизлата секад има некој егоист кој сака трофејно женче и чека да завземе неговото место . А шмизлите го знаат тоа затоа и се однесуваат шмизларски.
Патем се обложувам дека 95 посто од жениве на форумов би станале исти ко нив да биле на нивно место и израснале во тие услови:)

Да се разбереме шмизлите се однесуваат така поради тоа што им се МОЖЕ . Бидејќи секој втор им се лепи и дозволува да биде газен и третиран ко роб , дури и да ја напушти шмизлата секад има некој егоист кој сака трофејно женче и чека да завземе неговото место . А шмизлите го знаат тоа затоа и се однесуваат шмизларски.
Патем се обложувам дека 95 посто од жениве на форумов би станале исти ко нив да биле на нивно место и израснале во тие услови:)

Казни ме мастер казни ме:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

инаку да машките го дозволуваат тоа,но имај предвид дека тие машки се идиоти кои не знаат или пак можеби сеуште немаат изградено критериуми за каква женска сакаат па едноставно Т.Н шмизла ја гледаат како трофеј-ако некој сака трофеј нека оди на шаховско првенство таму треба мозок а ако се лигави пред такви женски кхммм ќе зажали што е машко.

Казни ме мастер казни ме:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

инаку да машките го дозволуваат тоа,но имај предвид дека тие машки се идиоти кои не знаат или пак можеби сеуште немаат изградено критериуми за каква женска сакаат па едноставно Т.Н шмизла ја гледаат како трофеј-ако некој сака трофеј нека оди на шаховско првенство таму треба мозок а ако се лигави пред такви женски кхммм ќе зажали што е машко.
Синко јас кажувам како стојат работие , секое просечно македонско мажуле има его поголемо од планетава земја кое мора да го храни , додуша 95 посто од македонската популација е има болна потреба од еготрипање.Никој не е имун, таква е околината.
Искрено више ќе те тапшаат по грб ако ја легнеш онаа шмизлана која ги подјебава пола момци од твое мало отколку трофеј за победа во локалниот шах натпревар,(шах ?!о.0“ Што беше Шах ?! брзо лижење гзови?! вештина како да го здупиш соседот во три потега!?:icon_lol:)

Според мене шмизлите се искомплексирани џукели кои се презадоволени во својот живот и имаат се што ќе посакаат, но никогаш не им е доста....стварно тажно ама нивни живот, нивна ствар....со среќа нека им е у понатамошниот живот затоа што нема цел живот да можат да бидат под покрив на своите родители, а таквите шо се препичаваат во мн. случаеви наебаваат понатака у животот:pipi:

Аман бе мајко му стара. На тема на која можеме слатко да си се изнасмееме за (не)глупавоста на овие суштества, вие тука се појавувате со пароли СМРТ ЗА ШМИЗЛИТЕ!!!
Па ако толку ги мразите, напишете барем нешто поконкретно, на кој начин би ги истребиле и слично, не само СМРТ и толку на темава:)

Моја дефиниција за шмизла е дека тоа е девојка која не е глупава, туку само малку повеќе ужива во богатството на мама и тато притоа разлигавувајќи се каде ќе стигне за на тој начин да остави поголем впечаток.

Според мене шмизлите се искомплексирани џукели кои се презадоволени во својот живот и имаат се што ќе посакаат, но никогаш не им е доста....стварно тажно ама нивни живот, нивна ствар....со среќа нека им е у понатамошниот живот затоа што нема цел живот да можат да бидат под покрив на своите родители, а таквите шо се препичаваат во мн. случаеви наебаваат понатака у животот:pipi:

контрадикторност

искомплексирани+презадоволни е не оди тоа така да понатаму се е излишно.

терминот шмизла е само уште еден обид за делба,ај да ве прашам у комедииве секогаш шутракот ја фаќа најјаката типка е кажете ми оти според вас таму таа не е шмизла,џукела И.Т.Н-одговорот е оти филмот ви ја претставува како божество а клошарот.....како клошар:helou:

Јас мислам дека терминот 'шмизла' го има изгубено своето значење во денешно време. Според мене, шмизла е тип на девојче што премногу се замара со површни ствари (изглед, облека, дечковци...), ама тоа не значи дека има ограничена интелигенција. Исто така апсолутно не значи дека шмизлите се разгалени од дома (имам совршен пример од основно за неразгалена шмизла). За тоа дека се искомплексирани, можно е, да во некои случаи, а има и некои на коишто животот едноставно им е досаден па не знаат што да праат со себе. Се кршат, дигаат глава, мислат дека живеат у облаци, али повеќето и не се нешто посебно. Искрено, у последно време не сум сретнала баш некоја шмизла. Мислам дека полека стануваат изумрен вид. Сега се заменети со шминкерките и кремците/кремките.

непријателска пропаганда за шмизлите ... немам лошо мислење за нив ...повеќето девојки што пишуваат против нив вакви-онакви не се задоволни од својот квалитет на живот или доза на некој недостаток што би ги исполнил па се пресликуваат себеси напаѓајќи друга група на девојки во трето лице множина ..

Мое мислење...имаат се од раѓање, секоаш биле задоволени со се и незнаат веќе шо да праат :lud::lud::lud:
ама понекоаш знаат да бидат толку одвратни да ти се згади

:nesvest:
Кај искомплексирани, па уше и џукели :)
Зошто?! Затоа што можат да си приуштат све што ќе посакаат?:uvo:

:nesvest:
Кај искомплексирани, па уше и џукели :)
Зошто?! Затоа што можат да си приуштат све што ќе посакаат?:uvo:
Значи тоа искомплексирани џукели не беше кажано во кенткст дека е така затоа што можат све да си приуштат...значи тргни од фактот какво понашање имаат и ќе ти стане све јасно, а сигурна сум дека и ти не би трпела некое такво лигаво суштество...ама сами си знаат бе, големи си се....а уствари уопште ма не се ни замарм со такви бре хах оперирана сум од тие, шо сакаат нека праат на крај краева:pipi:

Pod smizla podrazbiram devojka ili momce koe osven brendovi za garderoba vo zivotot poveke i nemaat slusnato ili procitano:tapp:

Ама неее! шмизлите се cool пострашно од нив и од таксистите се глупавите ЕМО-вци!

Шмизла е она што те тера да врзеш еден шамар и да бараш да ти се ивини пошто си потрошил енергија на бескорисно нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom