Шмизли, лигуши и останата багра кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ќе кажам за мене дете сум на буџовани т.е лигуш и горд сум на тоа.

Не ме чуди ти таков си после Версачи е Џане и тако даље .Цар си

Вака не треба да се замарате со вакви луѓе самото време МЕТРОСЕКСУАЛНОСТ си го прави своето и сите сакаат да бидат во тренд .

Нормално кога одите на интервју за работа мора да бидете убаво облечени затоа што изгледот на секому му паѓа прв на памет е сега што има во главата тоа е друга работа.

Капитализам = Снобизам = Идиотизам = Хомобофизам итн...........

По коментариве гледам дека повеќето мислат дека преовладува сарказам во песната..Не ја разбирам сериозно јас и нема да се мешам,ама инструменталката во позадија ми се свиѓа...

Песната е исмевање и таман е скроена. А тие што ве нервираат, избегнувајте ги и не се замарајте со туѓи животи.

Многу шмизлички . но тоа е денешницава повеќето се лигави и гледаат само од корист , лицемери и дигање пред другите . До некна немале пари за едноставно блузиче денес носат марки и се "фенси" фаци , славни?! Со тоа што се богати мислат дека ја пронашле среќата но богатствотоне трае засекогаш..

СИРОМАШНИ СЕ ВО СРЦАТА !!!!:)

Песната е исмевање и таман е скроена. А тие што ве нервираат, избегнувајте ги и не се замарајте со туѓи животи.

Навечер не спиеме од замарање:)
Туку ова е форум и мора за нешто да разговараме, во спротивно да го затвориме.

Значи има некој искуство со оваа екипа, дали навистина по цел ден се такви или глумат добро?

Значи има некој искуство со оваа екипа, дали навистина по цел ден се такви или глумат добро?
Немој Леандро да ме потсеќаш жити Цитро,немој!
Имам,како немам,глумат дека се незнам шо,се праат паметни,и ќе слушнат некој вулгарен збор(мхмм) и се праат леле бе како не ти е срам,незнам шо,продаваат муда за бубрези,а од друга страна се цепат од,well,знаеш од што.

Они не се прават, не глумат, толку си се унесени во нивниот свет што стварно си веруваат на глупостите.

. . .дали боледуваат од комплекс на ниска вредност или едноставно нема кој да ги убие. Во Скопје е најзастапена оваа појава, претежно тоа се деца на транзициони богаташи кој од опинци влегле во ферари.

Нема кој да ги убие?
Ало, женска главо што зборуваш?
Ако некој има ферари како може да боледува од комплекс на ниска вредност?
Знам уствари што ти е финтата, ме виде прееска како го паркирав ферарито а ти со дечко ти во тој момент искачавте од едно скапано Југо.
И сега не знам од што се исфрустрира толку, дали тоа што моето ферари е поубаво од југото на твојот дечко или од тоа што сум поубав од твојот дечко?
:pos::pos::pos:

а зошто мислите дека некој не мисли за вас дека вие сте такви ?

не сакате да бидете во ценар на внимание ?
ЈАС САКАМ

тоа се луѓе како мене и вас односно тоа сме ние истите луѓе за кои "оговараме" на форумов.
како вие што ги гледате тие си некои (замислена слика ау фенси, глумење и што друго..) така има луѓе кои вас ве гледаат во иста смисла.

не гледам зошто да придаваме енергија/значење за нечии си стилови на живот. зошто толкава исфрустрираност

...испаднаа сите се мајка тереза

karlovic, намали со оф-топици, прва пишана опомена (во превод - и последна).

Останатите, продолжете со дискусијата.

поштеден си од бишење..добар си

е сега по што нема да бидеш бришен од администрација обајни ни што глумат,за што се праат маетни,и како продаваат муда за бубрези(хех “муда за бубрези“ептен забавен термин)
Се мислат дека ако имаат пари премногу,ако носат само Гучи,Кавали Д&Г или незнам и јас што дека се они на врвот,дека нема никој над нив.
За правење паметни,они мислат дека све знаат,значи све,дека се они најпаметни,а ти и останатите сте глупи и немате појма.Ти контри за све,иако го докажуваш тоа со факти,не бе брате,не си во право,они се во право.

Доволно? :)

а зошто мислите дека некој не мисли за вас дека вие сте такви ?

не сакате да бидете во ценар на внимание ?
ЈАС САКАМ

тоа се луѓе како мене и вас односно тоа сме ние истите луѓе за кои "оговараме" на форумов.
како вие што ги гледате тие си некои (замислена слика ау фенси, глумење и што друго..) така има луѓе кои вас ве гледаат во иста смисла.

не гледам зошто да придаваме енергија/значење за нечии си стилови на живот. зошто таква исфрустрираност

...испаднаа сите се мајка тереза
Па баш и не се сложувам со тебе...

Знам уствари што ти е финтата, ме виде прееска како го паркирав ферарито а ти со дечко ти во тој момент искачавте од едно скапано Југо.
И сега не знам од што се исфрустрира толку, дали тоа што моето ферари е поубаво од југото на твојот дечко или од тоа што сум поубав од твојот дечко?
:pos::pos::pos:
Брат, живеам со неа и од нејзинот дечко, верувај ми, ама не си поубав! :pipi:

Со шмизли кој немал искуство, тој не е од Скопје. ;)

Е сега јас вака поспан не разбрав баш за какви кловнови се работи. Има обични просечни лигуши, кои само се "лигават", и тие не ми сметаат многу. Има шабани кои ја слушаат вакви песни, стил шпиц кондура со раскопчана кошула, по можност набилдан а понекогаш со наочари за сонце во темница. Има филмаџии кои носат "тренерка стил", најчесто од Аеродром или Центар, и се возат со аудито или бмв-то на тато низ град. И се дружат со шмизли. Многу ги има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom