leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Јас навистина незнам дали овие ликови патат за да бидат во центар на внимание, дали боледуваат од комплекс на ниска вредност или едноставно нема кој да ги убие. Во Скопје е најзастапена оваа појава, претежно тоа се деца на транзициони богаташи кој од опинци влегле во ферари. Не само што изигруваат кловнови пред широки народни маси туку нивното лигушење пара уши.
И да, не се само жени има и многу мажи кој се „фенси“.
Очигледно не се мој тип, но дали се Ваш? Сте имале врска со ваква особа која повеќе зуи од колку што зборува? Можеби кругот на пријатели ви е таков па ги знаете подобро зад завеса? Што мислите што прават кога ќе ја тргнат фасадата од пудра, што гледаат во огледало?
И не треба да ги снема, треба да постојат зошто без нив нема да е интересно. Си се движат во посебни кругови, на посебни места и навистина се посебни луѓе. Така и нека остане.
За темава ме испровоцира песнава, задолжително слушајте ја до крај:
И да, не се само жени има и многу мажи кој се „фенси“.
Очигледно не се мој тип, но дали се Ваш? Сте имале врска со ваква особа која повеќе зуи од колку што зборува? Можеби кругот на пријатели ви е таков па ги знаете подобро зад завеса? Што мислите што прават кога ќе ја тргнат фасадата од пудра, што гледаат во огледало?
И не треба да ги снема, треба да постојат зошто без нив нема да е интересно. Си се движат во посебни кругови, на посебни места и навистина се посебни луѓе. Така и нека остане.
За темава ме испровоцира песнава, задолжително слушајте ја до крај: