Шмизла речник

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Ток ту мај хенд мај фејс ис бизииииии (ти ја подава раката, ја врти главата и ти се обраќа со таков шмизларско-препотентно-одвратен глас...и ај не ја убивај!)!!!

Мразам шмизли! :pov:

само неколку од речникот...онафкич, ужифкич, ладич, кулирич... и нивните варијации...онафчнет, ужифчнет и за крај чауфнет :)

Ток ту мај хенд мај фејс ис бизииииии (ти ја подава раката, ја врти главата и ти се обраќа со таков шмизларско-препотентно-одвратен глас...и ај не ја убивај!)!!!

Многу бе гледаат од она американскине тинејџерски филмови, треба построго малце...

Иначе ме мрзи да отворам ХајФајв сега, па да копи-пастирам коментари и да видите шо е шмизлење. :helou:

ова јас го знам

ја,шмизла,никако,и плус тоа,со мали дечиња,плачковци како тебе,не се дружам,разбра ли или треба да ти повторам?лилаааа ма више,колку е boring

иам слушнато најново : talk to my finger because the hand it's to busy now !!
whatever:toe: беда

.....helooooooooooowwwwwwwww ja gleas mesecinata? a go gleas london...epa normAAlno deka mesecinata e poblisku od london...

Ама шо не мешате нас шмизлите сеа во се и сештооо, не сме такви ниееее, мислам стварно ХЕЛОУУУ, а и да се дружам со секогоо, ЛИЛААААА!
Бај д' веј омилено: Испари Испари, ПУФ, Да те нимааааааа! (со раката во исто време ја исфрла косата накај тебе и врти грб)

и: a, A no wayyyy, no howwwww! See yaaaaaaaaaa! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom