Шмизла речник

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
МОЛАМ??? Мислам Hellooooow тоа беше одамна . Ај не ме нерврирај ми се витка косата од тебе ! Ха

Лиллееее ме сликаа за на Ексклузив *си ја врти косата со показалецот* ама оние идиотине од Кајгана мислат дека се фраери и ме заебаваат. Хелоуууу, колку лејм!

Лиллееее ме сликаа за на Ексклузив *си ја врти косата со показалецот* ама оние идиотине од Кајгана мислат дека се фраери и ме заебаваат. Хелоуууу, колку лејм!
Џену Грл морам да признаам те бива за емитирање шмизли.:smir:

Хелллооуу... јас постојам!

Имаше едно со лажичка вилушка ама не ми текнува моментално... ќе треба да питам некоја шмизла од тука :D

Џену Грл морам да признаам те бива за емитирање шмизли.:smir:

Кога има одмазнички и пуфли во генерација, нормално ќе ја бива:)

Лилаааа, сум ја заборавила шминката...
Маре ма, ќе гледаме Орифлејм каталог на час, маа?
Важи срц?

хахахахаха.....ги обожавам...се би дал да поминам извесно време во друштво на неколку шмизли....лилааааааа ....ужифкич......хахахахахахахха ...:pos2::pos2::pos2:

Абе 6о фи е на фас бе??? 6о ги емитирате бе? 4увај боже од офие...:pos2::pos2:

Ја не сум чајник, ја не сум вилушка, ја не сум лажица, ја сум само една пуфла од ЏИБИТИ хај скул

si bila Deva Marija i Gospod ja pratil dole do jbt se setala marija i nie normalnite tamu(cudno uopste sto ne ima) podaleku od smizlinte i rekle ama ona trgnala da ispita kako sto.po mesec dena eve ti go Sv Petar ja naoga i i vika ajde gore Dedo Boze ne ceka i ovaa Pepe kazi mu na Gogo ja gore vise ne idam nemaaa sansiiii

:pipi:lilaaa dosta mi go vregjate skoloto maaaa, puf paf ne me IntIrisiraaa weee, mls mls nejkam ic so tebe maaa, mislam D !!! xD ( btw stvarno od JBT sum i ova go slusam sekoj den taka da I HAVE EXPERIENCE !! ) :D:pos2:

Лузер, Лузер, дабл Лузер, Ас, иф, уатевр, гет јор пикчр даун, форевр морон, гет аут оф хир, а-а, ноу уеј, ноу хау, си ја!
Ама ова треба да иде со гестикулации со рацете, ги знам и тие, ама незнам како да ви ги покажам :pos:

Јас шмизла никогаш,плус јас не се дружам со мали дечиња како тебе јасно?И-с-п-а-р-и пуф испари!И-с-ч-е-з-н-и!Пуф Исчезни!Исчезни и слободно зборувај со мојата рака(мафта со раката)

:pos: :pos: :pos:

Јас шмизла никогаш,плус јас не се дружам со мали дечиња како тебе јасно?И-с-п-а-р-и пуф испари!И-с-ч-е-з-н-и!Пуф Исчезни!Исчезни и слободно зборувај со мојата рака(мафта со раката)

:pos: :pos: :pos:

Лузер, Лузер, дабл Лузер, Ас, иф, уатевр, гет јор пикчр даун, форевр морон, гет аут оф хир, а-а, ноу уеј, ноу хау, си ја!
Ама ова треба да иде со гестикулации со рацете, ги знам и тие, ама незнам како да ви ги покажам :pos:
Се јави ЈБТ:vozbud:

Лилааа пеер коа ќе влезам у тоа дискотеката флешои ме маваат пеер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom