Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот :D

Како што ке речам ако изгубиме ке изгубиме не оти ке бидат појаки туку по наша вина !! иако партизан имааа 349534 шанси за гол !! ниедна не беше толку убаво како на шкендија ! иако шкендија имаше една шанса таа шанса беше пенал !! така даа ... ке виидиме второ шо ке напраиме !! иначе како шо наведов во горниот пост ! ја мислам дека нерешено ке биде !! 50 % од планот се реализира !! :D :D

Како што ке речам ако изгубиме ке изгубиме не оти ке бидат појаки туку по наша вина !! иако партизан имааа 349534 шанси за гол !! ниедна не беше толку убаво како на шкендија ! иако шкендија имаше една шанса таа шанса беше пенал !! така даа ... ке виидиме второ шо ке напраиме !! иначе како шо наведов во горниот пост ! ја мислам дека нерешено ке биде !! 50 % од планот се реализира !! :D :D
Абе така ако гледаш планот започнува како реализиран, :D, сеа ќе шутнат еден Партизан во гол :cool:

Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот :D
Искрено, заслужуваат. Ваква игра немам видено од ниеден македонски клуб во изминативе 10 години.
Да играат вака борбено и македонска репрезентација, ќе бевме негде на 40-то место на ФИФА ранг листа :)

Не ми се верува дека за Шкендија навивам ЛОЛ!:D
--- надополнето: Jul 13, 2011 7:47 PM ---
П.С. Таман напишав и веднаш примија гол:(

Само кај мене на Алсат не се слуша атмосфера од стадионот?

Толку им беше силата, ќе примат сеа уште 2-3 гола. :icon_lol:

Ништо уште еден сега ќе примат и со 3-0 сите задоволни,во реваншот нема шо да бараат со таков резултат.

Кој се клади со мене дека Партизан во второ полувреме ќе им лупне 3+ гола на Шкендија ?
ахахах мозе ке излезе 3 - 0 ама 5 - 0 не ми се веруе !! :D како шо се кладевме ја и ти !

Добро бе...можно ли е сите наши тимови да на секоја нивна премиера,голема утакмица....промашуваат пенал...

Ех...бре...

Штета, сега мора да се игра макар малце понапаѓачки ,да им се наметне игра ,оти ако се остават партизанци да напаѓаат во бранови ,опасно ќе биде....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom