Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ве прашам, има некаква опција за гледање на Алсат со коментар на македонски? Фала однапред. :)

Марко Шчепановиќ...Боже...Иначее Алсат се поремети нешто кај мене....

На Алсат имало... ама овој ми блаботе на албански.
dammit!

Да ве прашам, има некаква опција за гледање на Алсат со коментар на македонски? Фала однапред. :)
Јас кај мене на макс тв имам опција да наместам јазик иначе на обична кабловска треба да бараш во менито за звук некаде м1 и м2 ќе видиш одбери м2 :)
незнам колку ти објаснив ама тоа е

На Бум ТВ има да бираш македонски или албански звук. Ама, на македонски не се слуша ништо од стадионот, само коментаторот го слушаш.
Не дека и на албански има што да чуеш од стадионот де.:icon_mrgr:

Добро играат Шкендија,ме изненадија...2 одлични шанси имаа сеа за сеа

Јас кај мене на макс тв имам опција да наместам јазик иначе на обична кабловска треба да бараш во менито за звук некаде м1 и м2 ќе видиш одбери м2 :)
незнам колку ти објаснив ама тоа е
На Бум ТВ има да бираш македонски или албански звук. Ама, на македонски не се слуша ништо од стадионот, само коментаторот го слушаш.
Не дека и на албански има што да чуеш од стадионот де.:icon_mrgr:

Фала и на двајцата ама јас имам кабловска, а не можам да го најдам тоа што викаше Никац за м1 и м2 со звукот, па си гледам на стрим сега.

Гробари навиваат? Пошо слушам нешто послабо навивање ама сепак се слуша колко толку

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom