stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
На тв има или на нет гледате?
на Алсат има и тој коментаторот од спортско радио е така да тукакај гледате бе алоо?
Јас кај мене на макс тв имам опција да наместам јазик иначе на обична кабловска треба да бараш во менито за звук некаде м1 и м2 ќе видиш одбери м2Да ве прашам, има некаква опција за гледање на Алсат со коментар на македонски? Фала однапред.
Имаш сега гледај ајдеМарко Шчепановиќ...Боже...Иначее Алсат се поремети нешто кај мене....
и албански и мак коментатор има .. си гледам убавона Алсат има и тој коментаторот од спортско радио е така да тука
На Бум ТВ има да бираш македонски или албански звук. Ама, на македонски не се слуша ништо од стадионот, само коментаторот го слушаш.Да ве прашам, има некаква опција за гледање на Алсат со коментар на македонски? Фала однапред.
Јас кај мене на макс тв имам опција да наместам јазик иначе на обична кабловска треба да бараш во менито за звук некаде м1 и м2 ќе видиш одбери м2
незнам колку ти објаснив ама тоа е
Фала и на двајцата ама јас имам кабловска, а не можам да го најдам тоа што викаше Никац за м1 и м2 со звукот, па си гледам на стрим сега.На Бум ТВ има да бираш македонски или албански звук. Ама, на македонски не се слуша ништо од стадионот, само коментаторот го слушаш.
Не дека и на албански има што да чуеш од стадионот де.