Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !

Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.

Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,

Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,

Колку за информација, Комити беа во Белград 2008 година на натпреварот против Партизан (0-0), а Вардар тогаш беше светлосни години далеку од добрите времиња, пола тим беше составен од чкарт бразилци...

Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.

Колку за твоја информација тој не е член на Балистите и не е од Тетово.

Во Белград одат само Балистите,за реваншот ќе видиме.

А за тоа како ќе пројдеме не се секирајте бе...ние одиме вие ќе гледате сеир така да само можете да уживате или да пукнете.

Ох леле, смешки сте :ROFLMAO:

Ако изгубат транс тогаш ќе се вадат дека биле другите навивачи не баљисти,а ако не изгубат тогаш ќе се фалат како сите биле баљисти и отишле во хххх број ... :)

Eliminim ne zboruvaj vo imeto na BALLISTET ... dodeka ne si dobro informiran

Se nadevam deka ke bideme jaka brojka

Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?:)
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор;)

До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...

Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...

Ивица и Тони смирете страсти :)

@Тони

Те држам за збор дека само вие идете Балисти па така доколку падне знаме ваше нема да има оправдувања, колку што знам обични фанови таму не носат знамиња. :)

До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...

Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...

Hallall da ti e (Y).

Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?:)
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор;)

zs mnogu te interesira be ? kazi mi ti kako navivac kolku pare si frlal za tvojot klub ili za tvojata navivacka grupa pa ja posle ke ti kazem kako dojdovme do parite !!(znam deka 0000 )

Балисти ако веќе сте одлучиле да одите до београд, не сте Албанци ако не извадите транспарент, каде ќе пишува. Косово is Албаниа, бидејќи најверејатно Србите ќе извадат транспарент, Косово је Србија. :p:D

Па во случај и да губите со голема разлика, добро е да провоцирате нешто таму. ;):D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom