- Член од
- 25 мај 2010
- Мислења
- 3.155
- Поени од реакции
- 6.363
Сте виделе некој да прави planche?
Вежбата над сите вежби... лелелелеле ако успеам ова да го направам еден ден... ќе гори.
прво back lever направи, па ондак planche

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сте виделе некој да прави planche?
Вежбата над сите вежби... лелелелеле ако успеам ова да го направам еден ден... ќе гори.
На млечен е супер но дебели се шипките. Малце ми е криво пошо не се добри дебели, поготово за масл апс.
Александар палас. Но кај млечен атмосферата е поубава некако амерички. Само не ти препорачувам да трчаш по патеката пошто не е здраво реонот е загаден пошо е покрај главна улица.Да, и јас го приметив тоа. Така и си ја повредив левата рака уствари, немав добар грип. Кој би ги препорачал на друго место, препорачливо да нема многу гужва?
Па не трчам и онака пошто не сум фокусиран на кардио овој период. Иксрено гледам само да зајакнам повеќе и да ги совладам сите basic вежби поврзани со Calisthenics.Александар палас. Но кај млечен атмосферата е поубава некако амерички. Само не ти препорачувам да трчаш по патеката пошто не е здраво реонот е загаден пошо е покрај главна улица.
Да но ако ти е ради гужва тогаш иди на млечен сабајле 8, 9 или вечер после 9 тогаш нема многу луѓе. Позерите идат од 6 до 9.[DOUBLEPOST=1407361644][/DOUBLEPOST]Па не трчам и онака пошто не сум фокусиран на кардио овој период. Иксрено гледам само да зајакнам повеќе и да ги совладам сите basic вежби поврзани со Calisthenics.
Иначе мислиш позади Александар на кеј шипките?
Да, генерално шипкиве се промашени проектирани од некој што никогаш не вежбал. Многу повеќе сум мотивиран кога вежбам на потенко вратило на пример. А и полесно е, вака и со ракавици често ми искачаат плускавциако идеш накај аеродром има нови шипки на кеј, му доаѓа измеѓу редкафе и железничка, ок се ама тие за склекови не им се погодени, оддалечени се многу
можно е да ти е ротаторот, обично кога се спушташ повеќе од што треба го сјебуваш, но зависи и до генетиката, пробај пред тренинг направи 10-15 мин вежби за загревање на ротаторотDudes, i need some help.
Негде почеток на Јуни скроз прекинав со теретана, и сега веќе некои 20тина дена вежбам стрикно стрит/калистеникс/бодиуејт/callitwhateveryouwant.
Некаде 10тиот ден, почна да ми се јавува необична болка во рамениците кога правам dips. Прва работа што ми падна на ум, дека формата не ми е добра, да не се спуштам толку доле и повеќе да се искривам. Тоа го средив, болката се уште е тука. Потоа приметив и дека кога правам beginner muscle up и кога правам дипс горе на шипката, болката во рамениците пак се јавува. После неколку сета, болката дури станува неподнослива. Any ideas?
Не би сакал да исфрлам од тренинг ни една од овие вежби затоа што за овие 20тина дена гледам неверојатен напредок.
Dudes, i need some help.
Негде почеток на Јуни скроз прекинав со теретана, и сега веќе некои 20тина дена вежбам стрикно стрит/калистеникс/бодиуејт/callitwhateveryouwant.
Некаде 10тиот ден, почна да ми се јавува необична болка во рамениците кога правам dips. Прва работа што ми падна на ум, дека формата не ми е добра, да не се спуштам толку доле и повеќе да се искривам. Тоа го средив, болката се уште е тука. Потоа приметив и дека кога правам beginner muscle up и кога правам дипс горе на шипката, болката во рамениците пак се јавува. После неколку сета, болката дури станува неподнослива. Any ideas?
Не би сакал да исфрлам од тренинг ни една од овие вежби затоа што за овие 20тина дена гледам неверојатен напредок.
Со ластици вежбаш beginners? Јас уште работам на свингинг моментумот.Dudes, i need some help.
Не, немам ластици. Со одскок ги праам засега, барем уште месец ќе терам вака па ќе пробувам после тоа swinging да ги правам.Со ластици вежбаш beginners? Јас уште работам на свингинг моментумот.
Ќе го пробам ова утре па ќе пишам резултат, фала.можно е да ти е ротаторот, обично кога се спушташ повеќе од што треба го сјебуваш, но зависи и до генетиката, пробај пред тренинг направи 10-15 мин вежби за загревање на ротаторот
ако ти е тоа мораш загревање, јас го имам заебано ротаторот уште одамна на кос бенџ, и до ден денес осеќам мали болки, а и не смеам никакви вежби да правам позади врат што се, behind the neck pull ups, shoulder press и таквиНе, немам ластици. Со одскок ги праам засега, барем уште месец ќе терам вака па ќе пробувам после тоа swinging да ги правам.
Ќе го пробам ова утре па ќе пишам резултат, фала.
Ги прочитав сите 7страни имам испробано и теретана и стреет воркоут... Значи дефинитвно Стреет боље него Теретана....Ке напишам само три реченици:
1.Теретана имаш ограничен број на вежби 50 вежби се на се , додека Стреет Воркоут имаш базни вежби згибови чучневи склекови стомачни...
2.Теретаната добиваш мускулна маса која што еден ден кога ке престанеш да вежбаш ке се претвори во мускулно сало.Додека кај Стреет добиваш мускулна дефиниција.
3.Зошто да се хејтаме? Секој си избрал свој начин на вежбање.Дајте луѓе свестете се.Совети и помош на секаков начин наместо ХЕЈТАЊЕ.
Доколку ви треба совет https://www.facebook.com/andrej.100janov адд ме или јавете се на 072 543 556