Има повеќе на кои шипки ќе одиш ?Јас сум за 1 час кај шипките,кој сака еден тренинг да мавнеме слободно нека пише![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има повеќе на кои шипки ќе одиш ?Јас сум за 1 час кај шипките,кој сака еден тренинг да мавнеме слободно нека пише![]()
Далеку си ми ја сум кај ФонНа тие кај Александар Палас.
Сте виделе некој да прави planche?
Вежбата над сите вежби... лелелелеле ако успеам ова да го направам еден ден... ќе гори.
Сте виделе некој да прави planche?
Вежбата над сите вежби... лелелелеле ако успеам ова да го направам еден ден... ќе гори.
Во Чаир истите ги има веќе 2 години![]()
немаш причина да ме лажешНезнам колку ќе ти се верува бидејќи јас на очите не му верував кога го гледав. Имам братучед 14 години е детето али од мал вежба прво гимнастика, после карате .....детето ова на креветот го правеше и на терасата дома али е битен фактот дека на 1.70 висина има 57кг![]()
немаш причина да ме лажеш
+ ако вежбал гимнастика од мал, сосема возможно е...
Доста време сум по шипкиве али никад не сум се пожалил....требале барем малце потенки да ги направат шипките на вратилата ме нервираат ( незнам само дали е до мене пошто сум навикнат уште од дома на тенка шипка или и друг некој го осеќа)
Па не си само ти, јас дека имам куси и дебели прсти, не можев да фатам убаво.![]()