Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели ќе можам да си го регенерирам ткивото и сама да се излечам?
моќите сами по себе не можат да бидат научени. Но, можеш да ги искористиш информациите за луѓето и нивните моќи во твоја полза ако знаеш како.![]()
Па веројатно кога веќе ја имам моќта би имал и некаква контрола над неа, инаку би била бескориснаА што ако во радиус (од не знам колку) слушаш многу луѓе околу себе како зборуваат,викаат.. и им ги читаш мислите?
-Нема да "откачиш"?![]()
Па нели ќе можам да си го регенерирам ткивото и сама да се излечам?
Во описот на моќта беше дека можеш да научиш се за 1 секунда, ама сеедно сега.
Ткивото ќе може да се регенерира доволно за да не остареш. Но од сериозни повреди треба да вложиш свесна акција да се излечиш самата себеси што секако би се случило со инстантна брзина од 1 секунда или така нешто. Ако некој те застрела во глава или те усмрти во секунда, нема да имаш време да го регенерираш ткивото.
Е па бидејќи ќе имам супер моќ за лечење и вечен живот, ќе си набавам еден шлем кој ќе ги одбива куршумите и ќе си носам панцир за да не ме упуцаат у срце. Решен проблемTry that коа ќе ти пука некој у мозок со пиштол.![]()
Е па бидејќи ќе имам супер моќ за лечење и вечен живот, ќе си набавам еден шлем кој ќе ги одбива куршумите и ќе си носам панцир за да не ме упуцаат у срце. Решен проблем![]()
Ама јас тоа не се изјаснив предходно. Сите петорица ќе ми бидат другарчиња. И ќе ме чуваат, оти ќе треба да ги лечам ако сакаат да живеат.Епа тоа е интересно, има многу трики моменти. На пример тој што знае се, може да дознае ако сака кај се наоѓаш ама ќе му треба тој со моќ на уништување за да те уништи преку шлемот или тој што манипулира луѓе да напраат некоја акција. Тој со 4 тата моќ, ќе може да натера некој кој е на позиција да фрли бомба кај што се наоѓаш за да те убијат или може да те натера да се самоубиеш ако е во твоја близина. Од друга страна можат да те чуваат за да ги лечиш.![]()
Или со третата можеш да ги натераш да те сакаат.![]()
Кој спомна да ме сакаат?Абе директно пеглање мавам
И пази...1 сат можам да контролирам и секој од другите категории![]()
6 -kaта е најдобра и најпотебна......со неа ке можеш да ги научиш и останатите пет![]()
Да де, али само еднаш. И мора да си во нивна близина. На пример тој со знаењата ќе те избегнува цело време.![]()