Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Au, nezgodno mi stana dodeka ja gledav epizodata. Vekje stanuva ocajno, plitko... Kako da gledam Junior Sherlock.

Au, nezgodno mi stana dodeka ja gledav epizodata. Vekje stanuva ocajno, plitko... Kako da gledam Junior Sherlock.
miley-omg.gif

Предобра беше оваа епизода, инаку реално убаво си пиша Redfinger. Он го познава тој вистинскиот Шерлок и стварно беше патетично што детето му помогна да ја реши мистеријата на најдобриот детектив на светот.

Али се друго беше чиста 10-ка.

П.с. И јас се сомневам во Мери, нешто премногу брзо ја прифати Шерлок (немаше ништо инфо дали ја свиѓа или не, се е суптилно) и дефинитивно во ваков формат треба по 6-7 епизоди во сезона...ете, приказни има колку сакате! :)

мери има шанси да е некоја дроља не велам не, ама се надевам дека нема да биди на крајот
епизодава беше action-packed, ти даваат шанса сам да пробаш да ги откриеш злосторниците, си мислат ние 8 епизоди излгедавме и сеа експерти :)
шерлок пијан ти е лоол :)
egg-shaped chair :pos:

Како може да не уживаш во епизодата?

Abe Donev, da ne se vika Sherlock, ke uzivav bez obvrski, ko da pijam limonada. Ovaka ko da gledam muzicki spot ili serija vo produkcija na MTV. Poslednata scena beshe ona vistinskoto - pomalku mracniot Sherlok koj odi vo neizvesnost. Ova drugoto beshe ko evtina amerikanska produkcija. Premnogu se high-tec, premnogu izsileno Sherlock na svadbata trcase po salata i resavase slucaj, a i premnogu plitko i ednostavno se spoija dvata slucai vo edno na krajot. I pobogu, zosto i od kad emu 7-8 lap-topa na Sherlock za da komunicira onlajn, koga neli moze da otvori posebni tabovi. Ova veke ako vleguvame vo detali...Daleku e ova od nasledstvoto na Sherlok. Inaku ako sme za evtini gegovi i wow sceni i SMEA (site velite ste se iznasmeale), pa imame drugi serii, akcii, komedii...

Да, двеве епизоди од сезонава беа доста по различни од она на кое сме навикнати од првите две сезони, ама воопшто не ми го намали уживањето тоа. Бар на мене, а и многу други.

Абе амејзинг е се! Само ко шо кажа вот, малце со хуморот знаат да претераат. Леле во возот колку го изремети XDDD
Втората епизода ми почна ееептен предвидливо, знаев дека ќе биде нешто безначајно и малце се напнав. Ама свадбата, говорот и се тоа 10/10
нешто премногу брзо ја прифати Шерлок (немаше ништо инфо дали ја свиѓа или не, се е суптилно)
Ја нема прифатено он... скролајте таму коа ќе и направи анализа, паузирате и читајте што се и откри. Знае дека ќе биде повреден Џон од Мери ама мислам дека не сака да му расипе краткотрајна среќа... И на вторава на крај коа и ДЕДУКТНА дека е бремена, пак чудни фаци прави.

Мери може да е негативна фаца и има повеќе сигнали зошто е тоа така. (доста Дарлинг, после размислив и разгледав работи по нетов)
Прво многу брзо е прифатена од Шерлок, што може да значи дека намерно ја пушта.
Второ знаците за бременост може да ги направи сама за да направи да нема сомнително ништо дали е со намера во брак во Џон.
Трето, што ќе биде во спојлер иако го има во трејлерот:

Во еден од телеграмите на свадбата, има писмо потпишано од Cam, што е кратенка за негативецот од следната епизода Charles Augustus Magnuson, кратенка која ја става во сите негови писма според тоа во книгите. Дали е тоа само коинциденција, ќе видиме...

Ногу низ времето патуваа оваа епизода, ко доктор ху да гледав. Аман бе, ногу ли барам, само сакам наредната епизода доживљај како со финалето од втората сезона!

И да, оваа повише ми се допадна од првата мада уште одма се виде дека кривецо е фотографот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom