Шаолин монковите од Македонија (ВТОР ДЕЛ)

• Креатор на темата Креатор на темата Con Artist
  • Време на започнување Време на започнување
OMG! Абе оваа ретардата Дудо менталистот е Дуки Сан. Ох мори мајко. :pos: :pos: :pos: :pos:

Thank you, but I'll pass on that.

images

Не сте живи ако не истролате нешто или некого. Се потрудиле дечките и си направиле документарец, а вие што направивте до сега освен што си го губите времето по форуми и тролате се живо и диво, ебати народот!

Супер ви е документарецот продолжете си така.

Ова не треба да биде во ЧДА, туку во филозофија.
Интересно видео, многу атристично сработено, а актерите се како родени за пред камера (y)
Иде ми да се преселам на Водно, и јас да стана монк! Но не секој ја има таа дарба и сила за да влезе во светот на монковите...

Не сте живи ако не истролате нешто или некого. Се потрудиле дечките и си направиле документарец, а вие што направивте до сега освен што си го губите времето по форуми и тролате се живо и диво, ебати народот!

Супер ви е документарецот продолжете си така.

Благодарам за персирањето. Многу е освежувачки кога една млада дама има ваков однос, дури и на институција како што е форумов.
Јас до сега истргував со добра количина на прашкасти материи.

Последно нешто ми е изградба на храм божји т.е црква за народот. Немаме монкови но има попови и монаси. Повели посети ја, запали свеќа за да се множат вакви прекрасни документарци... стварно е просветлувачки.

Амин.

Документарец:facepalm: Хепи три френдс е класа документарец за ова, било која епизода.

не знам како може снимено глупирање на неколку другари да се нарече документарец?
Добредојдовте во мрачното минато на Шаолин монковите ....што перат КеШ. :facepalm:

Фатете се за работа, доста се глупирате.

Да бидеш монк...it's a way of life.
Знам дека многу од вас сонуваат да станат монкови, но таму горе на водно, остануваат само нај-добрите :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom