Шамарање

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.736
Поени од реакции
1.343
Знам дека е забрането политика на форумов али ова е нешто што секој член на форумов мора да го виде.
Вакво шамарење не сум гледал од времето на Мајк Тајсон кога ги демолираше противниците. :vozbud::vozbud:

kolku piperot? e mnogu be 50 denari, ami podole ima piper za 45, e ajde be simni so sea
pazar

Лупевска е лош модератор. Јас би ги банирал сите до еден на 11та секунда.

каква глупост ... се изнервираф максимално, како може ова видео да го ставиш на форумоф ... и да се вика шамарање а јас нигде не видоф шамарање со скокови на секоја минута.... па нема ваљда цело да го гледам кое трање цели 9 минути за да видам 4 секунди шамарање ваљда, да имаше шамарање од 1 минута без прекин ке сум видел ама ова е максимално разочарувачки

bastard...
Жал ми е што ќе ти соопштам али морам.
fail_20at_20failing.jpg

Знам дека е забрането политика на форумов али ова е нешто што секој член на форумов мора да го виде.
Вакво шамарење не сум гледал од времето на Мајк Тајсон кога ги демолираше противниците. :vozbud::vozbud:

Кога веќе сакаш политика да промовираш на многу лош начин еве еден квиз за тебе

После 5 тата минута

Вашиот основач на партијата, ако ваков е основачот не сакам да помислам каков е остатокот од партијата

леле :pos::pos::pos::pos::pos: Жареeeeе кај си :pos2::pos2: се исгуби човекот лом го направија :pos::pos::pos:

Кога веќе сакаш политика да промовираш на многу лош начин еве еден квиз за тебе

После 5 тата минута

Вашиот основач на партијата, ако ваков е основачот не сакам да помислам каков е остатокот од партијата

Љубчо ја основа Народна, не ДПМНЕ

Љубчо ја основа Народна, не ДПМНЕ
Озбилно?

Јас колку што памтам Љубчо беше основач на вмро дпмне а колку што памтам исто така ја истурка и кандидатурата на Груевски.
Сеа не знам што им кажувате на децава, ама мене ме држи памтењето многу добро. Не сум стар за да ме правиш сенилен. ниту дете за да ми кажуваш дека не е така и да ми раскажуваш приказни за добра ноќ.
Биди добар и не се брукај повеќе јавно на форуми за брза интернет конекција и 300 денари дневница :)

Озбилно?

Јас колку што памтам Љубчо беше основач на вмро дпмне а колку што памтам исто така ја истурка и кандидатурата на Груевски.
Сеа не знам што им кажувате на децава, ама мене ме држи памтењето многу добро. Не сум стар за да ме правиш сенилен. ниту дете за да ми кажуваш дека не е така и да ми раскажуваш приказни за добра ноќ.
Биди добар и не се брукај повеќе јавно на форуми за брза интернет конекција и 300 денари дневница :)

Ја мислев декa Змејковски е основач на ДПМНЕ >.>

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom