[URL="http://www.facebook.com/pages/Rabota-vo-Germanija/148997638470350"]Rabota vo Germanija[/URL] Zainteresiranite kandidati mozat da se prijavat preku mail na [EMAIL="rabotavogermanija@yahoo.de"]rabotavogermanija@yahoo.de[/EMAIL], i nie naogjame
rabota i smestuvanje za Vas! Pobrzajte bidejki brojot na rabotni mesta e ogranicen! Zarabotkata iznesuva okolu 1500 evra za mesec!
[LIST]
[*]
[LIST]
[*]Aleksandar BaNja Velkov [B]so treba da prateme na mailot[/B]November 2, 2010 at 9:25pm
[*]
Aleksandar BaNja Velkov [B]Moze li da mi kazete kako se vika agencijata so koja posreduvame za rabota, i adresata kade se naoga[/B]November 9, 2010 at 7:53pm
[*]
Христина Милчевска [B]i mene me interesira kaj se naoga agencijata ako moze da mi kazete[/B]November 27, 2010 at 5:54pm
[*]
Aleksandar Manailov [B]kade e vo skopje petstavnistvoto da se dojde da se vide so e kako e?[/B]December 1, 2010 at 1:11am
[*]
Bosko Topkoski [B] a sto e problemot da kazete adresa ili treba 100 pati da ve prasaat!?[/B]December 24, 2010 at 3:06pm
[*]
Zoran Dimitrovski dali ke ima letovo ponuda za rabota vo germanija ? pozzJanuary 6 at 9:33pm
[/LIST]
[/LIST]