Сервис за Apple лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата Fly-X
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 септември 2007
Мислења
14
Поени од реакции
1
Здраво,

Едно дугме од тастатурата не ми работи бидејки се истури вода над него. Би сакал да знам дали некој познава електричар кој има искуство со поправка ејпл компјутери и не работи во дуна (знам дека компјутер си е компјутер, без разлика каков бренд е, но сепак...)? Во дуна ми рекоа дека треба цела нова тастатура, па пред да ја нарачам, да видам дали има полесен начин. Инаку се работи за мекбук еир.

ахахаххахахха

sry had to

Едно копче не работи.
- Мора нова.

priceless.
се надевам ќе го поправиш ;)

Многу смешно, ај вратисе вподрум. И те молам не почнувај со ејпл вс мајкрософт. Ако имаш одговор на прашањето одговори.

4092765_700b.jpg

тешко да го напрајш, знајш какви се епл машините ко ќе дојди нешто за поправка... јас иам iPod и екранот му го скршиф, менвање амин :D ми рекоја ноф купи си поарно.

а бе зошто воопшто купуваш јаболков лаптоп си плаќаш само бренд :facepalm: технологијата кај Apple е поинаква дури и шрафови се поинакви,а деловите обично се споени во еден дел за да биде како да речам филинг,финиш,дизајн наречи како сакате и на крај зошто ама зоштоо чаша со вода си оставил близу до лаптопот?:facepalm: Да не изигруваш како колумнистката Кери Бредшо (од сексот и градот серии). Туку калибрирај го копчето како кај ајфоните со помош на софтвер иако не верувам во тоа или остави го така можеби со тек на време ќе се поправи ако има чудо.

да прашам овде.
пред некој ден во една тема,некој продаваше лап топ,
ми треба само за игри да има,за внукот,не треба батерија.
На која тема да го најдам.
Или пак некој по „прост“- најевтин друг компјутер само со и за игри.

Back
На врв Bottom